Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 368
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• Members
Postat

buna seara! baieti, s-a mai eliberat un loc la hartl: al meu! astazi la o luna dupa angajare mi-am bagat lichidarea la ei (cu regrete trebuie sa recunosc)...motivul:asteptam un raspuns de la o firma din germania de mai mult timp, acum l-am primit: merg la ei!

vreau sa multumesc mult oamenilor minunati pe care i-am cunoscut aici pe forum, vreau sa cred ca vom mai pastra legatura intre noi si ca vom ramane "prieteni" (intai cunostinte si poate in timp vom lega o adevarata relatie de prietenie)

pentru cei care se gandesc daca hartl merita sau nu: DA, merita sa mergeti la ei (daca nu ar fi vorba de interesul financiar si eu as fi ramas la ei inca multa vreme)....aveti ce invata (depinde si de titular, dar oricum trebuie sa-ti bati capul sa te descurci in situatiile in care esti pus), aveti ce vedea, sunt corecti cu banii, nu e problema la consum, e bine!

drumuri line colegi! sa ne auzim, sa ne citim pe forum si sa ne vedem cu bine!

• Members
Postat

buna ziua viitorilor colegi(doamne ajuta :P) :P...am si io o intrebare, in legatura cu fisa medicala si avizul psihologic, unde trebuie facute?

Va multumesc si drumuri bune sa aveti.

• Members
Postat

buna ziua viitorilor colegi(doamne ajuta :P) :P...am si io o intrebare, in legatura cu fisa medicala si avizul psihologic, unde trebuie facute?

Va multumesc si drumuri bune sa aveti.

la policlinica cfr...sau la una agreata ministerul transporturilor...preferabil policlinica cfr..din orasul tau.
  • Members
Postat

Buna,

Pentru obtinerea permisului auto amatori si profesionisti (cu reponsabilitati în siguranta circulatiei), conform Certificatului de Agreare nr. 520/21.07.2009, Eliberat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii - am facut-o la Policlinica Artimed - C+CE - 65 Ron - 1 ora esti gata, avizul psihologic - la scoala de soferi 35 Ron.

http://www.artimed.ro/

• Members
Postat

Trebuie sa ai harti , sisteme de navigatie ceva cind pleci , sau au masinile la Hartl ??

nu iti trebe nimic..masinile sunt dotate cu harti si gps-uri,dar e bine sa ai si tu pe al tau.
Vizitator Anonymous
Postat

nu mai zice nimeni nimic ?! ceva noutati , ceva informatii la cald ?!

• Members
Postat

A mai fost sunat cineva saptamina asta , mai pleaca cineva vineri (maine) ?..........din cei care si-au depus dosarul , nu cei care lucreaza deja la ei .

• Members
Postat

Hartltrans Romania s.r.l.

300050 Timisoara, str. C-tin Brancusi nr.7, et.II, cam.1

tel. 0256/ 433280

fax. 0356/450599

DOCUMENTE  NECESARE PENTRU DOSAR

Actele pentru dosar se pregatesc doar in copii pana la punctul 11 inclusiv al acestei liste! Celelalte puncte se vor pregati ulterior angajarii!

Copie dupa:

1. Buletin/Carte de identitate                               - 3 exemplare

2. Certificat de nastere                                                          - 1 exemplar

3. Certificat de casatorie, certificate nastere copii                  - 1 exemplar               

4. Ultima diploma de studiu                                                    - 1 exemplar

5. Permis de conducere: categoria C, C+E       - 2 exemplare

6. Atestat sofer profesionist – transport marfa       - 2 exemplare

• Eventual Atestat ADR - Marfa periculoasa

7. Cartela pentru tahograf digital                                          - 1 exemplar

8. Cazier                                                                               - 1 exemplar

9. Pasaport                                                                            - 1 exemplar

10. Fisa medicala (in care sa fie specificat faptul ca este pentru siguranta circulatiei) + aviz psihologic ( valabile)     - 2 exemplare

11. Cardul European de sanatate  ELIBERAT DE CNSAS        - 1 exemplar

LA ANGAJARE:

12. Oferta de loc de munca - Repartitie de la AGENTIA NATIONALA DE OCUPARE A FORTEI DE MUNCA - somaj, de pe raza judetului de domiciliu.

Pentru cei din judetul Timis la adresa: B-dul Revolutiei nr.21; telefon 0256/294627

13. Carnet de Munca – in copie daca nu are da declaratie pe propria raspundere ca nu a avut niciodata, sau declaratie cu firma la care se afla (de obicei este vechiul loc de munca)

14. Dispozitia de desfacere a Contractului individual de munca (ultimul loc de munca)

15. Adeverinta cu stagiul de cotizare pentru calcularea concediului medical (salariul brut realizat, zile efectiv lucrate, zile de concediu medical – pentru ultimele 12 luni)

16. Avizul medical si psihologic in original

Vizitator Anonymous
Postat

Pt cei care urmeaza sa plece sincer nu e asa de rau pe cum zic unii colegi...depinde cu cine te nimeresti,de ex eu m-am inteles f bine cu titularu a fost de nota 10...de condus ma lasat din prima cand a fost vorba sa bag la rampa ma lasat chiar daca a durat ceva mai mult decat o facea el..cu alte cuvinte si-a dat interesul sa invat ..dar cum va spuneam depinde cu cine VA PUNE!!!luati-va cu voi lenjerie de pat si o patura, haine  paltaloni lungi,bluze,tricouri si paltaloni 3 sferturi si scurti  cat mai multe in special acum in luniile de vara..bani pute-ti sa va aduceti ca nu strica dar oricum la prima cursa va dau ei 150euro sa aveti de mancare.in rest e bine nu trebuie sa ai grija consumului ai tot timpu plinu si inveti lucru care e cel mai imp.camionul e echipat cu GPS dar daca ai ceva mai performant de ex GPS cu soft pt camion ai face bine sa il aduci ca iti va fi de folos... asta e a doua luna cand ma duc si sper sa mai ma duc in caz k nu imi gasesc ceva mai bun PT CEI CA MINE CARE NU AU EXPERIENTA E F BINE LA HARTLTRANS indiferent de ce zic altii..

Vizitator Anonymous
Postat

alooo prietene drag,spicuiesc forumu acesta cam de prin ianuarie,bag seama ca nici habar nu aveai de el,asa ca vezi de umbra ta cu 1000 vorbesti din cartile lui creanga,asa ca cu argument referitor la angajari nu pre ai venit....si un sfat al meu stai calm la umbra...

Alooo , prietene drag ...vad ca esti tare in maneta , mi-am spus parerea intrun mod civilizat fara a jigni pe nimeni , se pare ca tu ai calcat in rahat strainez si te-ai smecherit ....stai cu , capul plecat , ca sclavii... cand eu lucram afara tu cautai pompa de injectie la dacia 1300 , ops ...stai ca nu are.

Nu-mi duce tu grija , stau la umbra de cand ma stiu  , nu las pe altii sa faca stanga mare pe spinarea mea si nici nu ma vand ieftin ...ca sclavii.

• EX Staff
Postat

Alooo , prietene drag ...vad ca esti tare in maneta , mi-am spus parerea intrun mod civilizat fara a jigni pe nimeni , se pare ca tu ai calcat in rahat strainez si te-ai smecherit ....stai cu , capul plecat , ca sclavii... cand eu lucram afara tu cautai pompa de injectie la dacia 1300 , ops ...stai ca nu are.

Nu-mi duce tu grija , stau la umbra de cand ma stiu  , nu las pe altii sa faca stanga mare pe spinarea mea si nici nu ma vand ieftin ...ca sclavii.

Domnilor useri,constat ca nu aveti nici cele mai mici notiuni de respect reciproc, in acest topic au fost o multime de avertismente referitoare la limbaj si modul de exprimare.

Voi fii obligat sa inchid "campul de bataie "  !

In cazul in care nu va puteti abtine, voi inchide si conturile dumneavoastra !

• Members
Postat

stau si ma intreb , oare cineva a citit regulile forumului  ? ? ? ?

I- Postarea de subiecte/reply-ul

1) Folositi functia Cautare inainte de a posta o intrebare, poate deja s-a mai discutat despre acel lucru.

2) Titlul subiectului trebuie sa faca referire exact la problema/intrebarea pe care o aveti (nu salut, help, plz, cititi, am nevoie).

3) Continutul mesajului trebuie sa fie cat mai usor de inteles (fara excese/repetari de genul "plz plz plz plz.." "va rooooooo..og", etc), incercati sa folositi semnele de punctuatie corespunzatoare (nu va sfiiti sa le folositi, nu fac rau nimanui ).

4) Codurile sau portiunile de cod trebuiesc puse intre tagurile de CODE.

5) Puteti posta link (insa numai pentru a da un exemplu NU pentru a face reclama).

6) Nu abuzati de smileuri , culori marimi.

7) Nu faceti exces de CAPS LOCK.

8 ) Nu postati doar de dragul de a posta, sau de a mari numarul de posturi, nu conteaza cantitatea, ci calitatea.

9) Nu jigniti/atacati verbal alti useri ai forumului.

10) Nu faceti DOUBLE POSTING.

11) Folosirea cuvintelor sau inregistrarea cu nume obscene/jignitoare duce la restrictionarea accesului, stergerea contului, etc.

12) Tampenia si idiotenia prin posturi sunt interzise ! Orice dovada de acestea doua va fi sanctionata.

13) Mesajele postate devin proprietate comuna si nu pot fi sterse la cerere.

14) Nu puneti numere de telefon in mesajele postate pe forum.

15) Nu aveti voie cu mai mult de un cont. Daca sunteti prinsi ban 30 zile si unu dintre conturi va fi sters.

16) Nu postati reclame fara acordul administratorului.  (CALIN)

va rog sa incetati cu atacurile personale , nu suntem la concursul cine e mai cocos ca celalant  !!!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.