Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

1.Bucovina

2.loc Colti ( muzeul de chihlimbar) pe unde va pe langa mt Nehoiu pe Intorsura Buzaului

3.Ceahlau(Durau)

4.Retezat

5.Gura Portitei( sau Sulina)

• Members
Postat

Daca inca nu te ai hotarat, dute la Balea si Vidraru. Ori cu cortul ori in pensiune o sa ai parte de o saptamana de neuitat. Revin cu fotografii in timpul zilei.

• Administrators
Postat

Mi-ar placea cu cortul dar cu fetita de 10 luni nu prea se impaca cortul inca. Sunt pasionat de excursii cu cortul (am 4 corturi, 2 la fel de 4-6 pers si unu de 2 pers mic pt bagaje si mai am unu de 6-8 pers mare.  Toate luate din Germania. )  . Deci singura solutie ar fi pensiuni sau hotel. Cred ca ma duc la Praid-Sovata.  Sa duc fetita un pic in salina. Ms pt ideii.

• Members
Postat

Mi-ar placea cu cortul dar cu fetita de 10 luni nu prea se impaca cortul inca. Sunt pasionat de excursii cu cortul (am 4 corturi, 2 la fel de 4-6 pers si unu de 2 pers mic pt bagaje si mai am unu de 6-8 pers mare.  Toate luate din Germania. )  . Deci singura solutie ar fi pensiuni sau hotel. Cred ca ma duc la Praid-Sovata.  Sa duc fetita un pic in salina. Ms pt ideii.

Da, e fain acolo. Eu am facut concediul acolo vreo 7-8 veri. Merita sa te orientezi dupa cazare la praid, eu am nimerit anul trecut fain de tot la Praid cu 30 ron / nopate, camera cu 3 paturi, baie, bucatatrie + masina parcat in curte + loc pt. gratar.

La lacul Ursu e tare scum totul. Platesti intrare, te lasa 3 ore, 2 afara (acuma nu mai te trimite afara, numai te scoate din apa).

Si daca te duci la Sovata/Praid, dute si la Tg Muresi, la Weekend. E un complex cu 7 piscine, incepand de la cateva cm pana la 3 m. Intrarea e in jur de 4 ron/pers, mancarea in complex e ieftina. E curat, e mare, e fain. Are si parc de distractie pt. copii, piscine pt. copii de la cei mici, cu trambuline, etc. Poti sa faci o tura cu barca, etc etc.

2524449199_fb360d3729.jpg

Detalii am gasit aici: http://www.muresonline.ro/ro/distractie.asp

• Administrators
Postat

Mi-ar placea cu cortul dar cu fetita de 10 luni nu prea se impaca cortul inca. Sunt pasionat de excursii cu cortul (am 4 corturi, 2 la fel de 4-6 pers si unu de 2 pers mic pt bagaje si mai am unu de 6-8 pers mare.  Toate luate din Germania. )  . Deci singura solutie ar fi pensiuni sau hotel. Cred ca ma duc la Praid-Sovata.  Sa duc fetita un pic in salina. Ms pt ideii.

Si daca te duci la Sovata/Praid, dute si la Tg Muresi, la Weekend. E un complex cu 7 piscine, incepand de la cateva cm pana la 3 m. Intrarea e in jur de 4 ron/pers, mancarea in complex e ieftina. E curat, e mare, e fain. Are si parc de distractie pt. copii, piscine pt. copii de la cei mici, cu trambuline, etc. Poti sa faci o tura cu barca, etc etc.

2524449199_fb360d3729.jpg

Detalii am gasit aici: http://www.muresonline.ro/ro/distractie.asp

Complexul din Mures (cu denumirea locala de weekend parc)  mi-e foarte cunoscut. Am un unchi care sta in Tg. Mures si am fost de multe ori la el si  stateam de la 4 zile in sus. Mersi pt detalii.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.