Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Important!!Fond donatii soferii.ro

Featured Replies

Postat
  • Members

Reclame CPC (Google) nu ar ajuta ceva? Am da clickuri si tot intra ceva banut ... simplu si usor parerea mea.

Postat
  • Members

Zake frate si io sunt de varsta ta, atata vreau sa te intreb...Esti sofer de meserie??? Iti spun de pe acuma daca nu esti nu te baga!!! Crezi ca daca vi si te lauzi ca esti in nush ce an de facultate impresionezi pe cineva??? Sau te consideri mai presus decat vreunu de pe acest forum? Si io am facultate fratioare si nu ma cred nush ce sau nush cine. Tot sofer raman. Lasa nasu mai jos si ciocu mic ca mai ai multe de invatat sau esti intro criza de personalitate si ceva iti spune ca vrei sa arati ca ai cu ce iesi in evidenta?

Postat
  • Members

Alex sofer - nu imparti soferii la bani ci banii la soferi si va iesi chiar o suma mult mai mica, infima  ;) (120/7.268=0.016) :)

Postat
  • Members

Zake frate si io sunt de varsta ta, atata vreau sa te intreb...Esti sofer de meserie??? Iti spun de pe acuma daca nu esti nu te baga!!! Crezi ca daca vi si te lauzi ca esti in nush ce an de facultate impresionezi pe cineva??? Sau te consideri mai presus decat vreunu de pe acest forum? Si io am facultate fratioare si nu ma cred nush ce sau nush cine. Tot sofer raman. Lasa nasu mai jos si ciocu mic ca mai ai multe de invatat sau esti intro criza de personalitate si ceva iti spune ca vrei sa arati ca ai cu ce iesi in evidenta?

DucuHD frate...nu stiu de ce te bagi...si daca citeai post-urile anterioare poate iti dadeai seama cu ce ma ocup...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.