Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CAMIONUL FAVORIT

Ce marca de camioane va place si de ce? 386 membri au votat

1. 1. Ce marca de camioane va place si de ce?

• SR(STEAGUL ROSU)
      1
    • ROMAN
      4
    • FREIGHTLINER
      2
    • PETERBILT
      5
    • KENWORTH
      3
    • INTERNATIONAL
      0
    • MACK
      1
    • URAL
      0
    • KAMAZ
      3
    • MAN
      113
    • SCANIA
      119
    • VOLVO
      117
    • DAF
      39
    • MERCEDES-BENZ
      47
    • IVECO
      13
    • RENAULT
      9
    • TATRA
      4

Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Featured Replies

• Răspunsuri 113
  • Citiri 39,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Postat
  • Members

mercedes actros......il conduc zilnic si nu am avut prb mari cu el...consum mic...cabina spatioasa...este ca un catar..te aduce acasa chiar si in 3 picioare

Postat
  • Members

volvo, nu i-a fost frica nici de gropi nici de frigul din rusia multi ani la rand adevarat ca era F 12

Postat
  • Members

Am votat Mercedesul pt ca iti arata consumul la gramaj,si analiza la motorina,prin 2000 asta era mare scofala,Stiu ca multi nu au votat Mercu pt ca sunt cele mai scumpe,ca atare nu multi au avut privilegiu sa le conduca,in schimb dupa 89,toata lumea a trecut de la saviem la volvo,daia cica volvo the best.Dar la consum mai economice ca Mercs-urile nu sunt.

• 2 months later...
Postat

MAN e alegerea mea fiindca nu ma intereseaza consumul....si costuriile de intretinere...de astea sa-si bata capu patronii nu eu.Confortul, marimea cabinei si  placerea de al conduce este de neegalat.Plus imi place MAN-ul ca are o istorie...un trecut in industrie.

Postat
  • Members

Indiscutabil  Volvo ,  intreadevar cabina putin cam mica si farurile cam slabute+ oglinzile  sensibile dar in rest pt. mine  nr* 1.

Postat
  • Members

DAF-ul ca si camion intruneste nevoiile de spatiu a unui sofer de tir economic destul de rezistent si cu mult mai rezistenta electronica ca si MAN-ul. Are bordul un pic mai iesit in cabina dar ,si acela e proiectat sa fie util avind cele doua spatii plane

• 3 weeks later...
Postat

prima iubire...nu se uita ::)

Postat
  • Members

Camionul ce corespunde normelor mele personale este DAF-ul XF105 cu cabina medie nu Mega-space-ul e destul de incapator si ergonomia bordului este OK in priviinta puteri incepind de la 410 cai in sus este OK

Postat
  • Members

eu am votat scania pe care as dorii sa lucrez intr-un viitor apropiat,pana acum am lucrat doar pe iveco,dar prima masina nu se uita niciodata!

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

eu am votat Scania, dar imi plac toate Suedeze si Germane. toate sunt foarte bune, diferenta este facuta prin gusturi si fiecare ce conduce desigur:D

Drumuri bune!!!

• 2 months later...
Postat
  • Members

Camionul ce corespunde normelor mele personale este DAF-ul XF105 cu cabina medie nu Mega-space-ul e destul de incapator si ergonomia bordului este OK in priviinta puteri incepind de la 410 cai in sus este OK

DAF XF preferatul meu .  ;) ;) ;) ;) ;)

Postat
  • Members

Am votat VOLVO ......prima iubire nu se uita niciodata, oricum mi se pare mie un camion sigur , sa nu uitam volvo are cele mai bune rezultate la testele Euro NCAP . Oricum in opinia mea alaturi de Volvo va sta intotdeauna Scania,  desi nu am condus decat cateva sute de km o Scanie am fost impresionat si de Scania dar Volvo.......are acel ceva care pe mine ma atrage.

Postat
  • Members

Desi lucrez pe SCANIA votez  IVECO  deoarece pe iveco am invatat meserie si de asta ramane masina mea de suflet.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Postat
  • Members

AM condus in ultimii ani cam de toate incepand cu Mercedes, MAN, Volvo, Scania, Iveco, NIssan( rigid de 12 to - vai de mama lui) Renault, DAF si acum sunt iarasi pe Volvo.

Actosul prin 2004 incepuse sa dea mari belele electronice. Iveco, pffff, ala ma tinea mai tot timpul in suspans si consuma mai ceva ca o sugativa. MAN cel putin TGA un adevarat dezastru. O zi dadea probleme, una nu, altre trei zile iarasi dadea probleme. Renaultul, tinand cont ca de ceva ani baga sub cabina motoare de la Volvo relativ ok, insa cabina destul de spartana si cam incomoda( am condus doar gama Premium)

Volvo si Scania super ok. Insa pentru mine DAF a fost ca o manusa. Cabina noua de la XF este cea mai incapatoare din clasa ei, patul super incapator( cred ca are 80 sau 90 daca nu ma insel) si ca dotare de serie vine cam cu tot ce ai nevoie pe ea. Motorul super economic. Incarcat cu 24to trage la panta super bine si nu ma lasat la greu deloc.

Daca ar fi sa aleg, eu unul ma decantez catre DAF, deoarece are o cabina super-ok( putini se pot lauda cu ce ofera DAF) motor fiabil, silentios si putin hraparet.

• 2 months later...
Postat
  • Members

Favoritele mele sunt marcile germane am votat MAN desi imi place si Mercedes si Scania in special R ...Volvo e pe locul 4 in preferintele mele peste Iveco si Daf

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Am votat MAN pentru confort,infatisare,motor si altele(sunt sigur ca fanii Volvo si Scania vor cere sa detaliez' ''si altele''..nu o vo-i face ;) )

Si aceasta este optiunea mea din pozitia de angajat.Poate daca am sa ajung sa am camionul meu am sa aleg altceva...dar tot la parerea asta am sa raman ca MAN-ul este cel mai bun.

Sanatate si drumuri bune!

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Am votat Scania si merg cu Scania inainte.Desi am condus Renault Magnum si Daf XF ,tot Scania ramine masina mea de suflet.Am condus  si conduc Scania 580  si pot sa zic ca este unul din cei mai mari monstri sacri ai soselelor.

Oricum fiecare are preferintele lui asa ca cea mai buna masina este cea pe o conduci.

Postat
  • Members

votez man...nr 1...... si dupa in preferintele este scania dar ceva mai jos

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Volvo am votat dar as merge si pe mercedes pe care fac scoala si pe scania ;)

Postat
  • Members

Am votat Volvo pt. ca e bun din toate punctele de vedere, mai putin comfortul dar asta nu e o problema :)  urmatoarele ar fi Scania si Mercedes...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.