Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scania Ost Transport

Featured Replies

Postat

unde, cum va gasim?

o pagina web ceva?

• Răspunsuri 121
  • Citiri 41,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Postat
  • Autor
  • Members

Va salut din nou pe toti iubitorii de Camioane .As dori sa va arat un volan de VolvoFH 12 .Sper sa va placa .

Photo0772_thumb.jpgPhoto0773_thumb.jpg

Postat
  • Members

salut..frumos facut volanu..numa nah fiecare cu gusturile lui..mie sincer nu imi place rosu ala..in rest ii frumos lucrat..bafta

Postat
  • Autor
  • Members

asa are camionul rosu.asa l/a dorit asa a fost facut.eu doar le fac .daca e deacord mai dau si eu cite o idee.asta asa a trebuit sa fie cu rosu.

Postat

Ar fi mers pus si logo de la Volvo acolo pe mijloc...dar anyway...frumoasa creatie

Postat
  • Autor
  • Members

la asa suprafata mica si tinand cont si de grosimea pielii nu se poate pune logo mai ales ca la volvo logo e destul de complex.pus pe deasupra nu arata bine.

• 2 weeks later...
Postat
  • Autor
  • Members

va salut.a trecut ceva timp de cind nu am mai postat poze.am avut alte lucrari de facut .am terminat si cele 2 scaune de volvo .iata rezultatul.Photo0858_thumb.jpgPhoto0859_thumb.jpgPhoto0860_thumb.jpg sper sa va placa.

Postat
  • Members

salut colegii,

atunci cand este masina ta personala si tot tu muncesti cu ea,merita sa faci o asemenea investitie,este pur si simplu casa ta(a doua).toate arata bestial si au calitate.

p.s.-nu am vazut cotiere la scaune!!??poate mi-a scapat.drumuri bune tuturor

• 3 weeks later...
Postat
  • Autor
  • Members

va salut .am mai facut niste poze si as dori sa vi le arat.sper sa va placa.

Photo0904.jpg

Photo0905.jpg

Photo0906.jpg

Photo0907.jpg

Photo0908.jpg mai urmeaza presurile si e gata de drum.

Photo0909.jpg

Photo0910.jpg

Postat
  • Members

Frumos,ce sa zic. Spor la munca si la mai multe! :)

Postat

Galben cu verde...neea...gen voma...nu prea se potrivesc...mai bine negru cu acel verde...sau complet verde...dar asa arata urat...interiorul...no comment

Postat
  • Members

frumoasa scaniutza...o alta scanie de la ost care va face furori..deci chiar le sta super bine scaniilor tunate..si sincer chiar ma incanta ca acest patron are o asemenea pasiune si pune pret pe ia..si felicitari pt treaba facuta sergiu..iti urez numai bine..si tuturor drumuri bune

Postat
  • Autor
  • Members

multumesc pentru aprecieri.in legatura cu culoarea fiecare face ce doreste cu camioanele sale.important e sa faca .in curand voi termina presurile.in realitate arata super combinatia de galben cu verde.sigur va iesi in evidenta in trafic.

Postat

Ii schimba esapamentul?

Postat
  • Autor
  • Members

nu stiu daca modifica esapamentul inca nu am vorbit si alte detalii.oricum daca le face din inox va fii super scump.

Postat
  • Autor
  • Members

va salut .am mai facut o mica lucrare si as dori sa v-o arat.se pare ca va deveni o lucrare mai ampla.deocamdata doar atat dar proprietarul camionului arde de nerabdare sa faca mai mult.

Photo0913.jpg

Postat

pe data de 12 mai am vazut scania verde cu galben...si ''The dream of Sodertalje''...pe la ora 17:30 ...18:00

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.