Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CRASH LIVE ON BOARD TRUCK CAM

Featured Replies

Postat

Postat
  • Members

nou venit in uk dar...parca prea 'neatent' ca sa nu spunem mai rau

• 3 weeks later...
Postat
  • Members

cazuri ca acestea se intampla mult si pe autoviile  sau nationale cu  trcere din 2-in 4 benzi din spania , in general batranii se despisteaza si ajung pe contra sens  , anul trecut un conational de 72 de ani a facut un macel .......si o doamna ,, depistata rau ,,  mirata de masinile care ,, veneau pe contrasens ,, a sunat la 112 sa anunte de cum se circula ...din fericire  a oprit pe marginea drumului si nu au avut loc accidete ....

• 4 months later...
Postat
  • Members

cazuri ca acestea se intampla mult si pe autoviile  sau nationale cu  trcere din 2-in 4 benzi din spania , in general batranii se despisteaza si ajung pe contra sens  , anul trecut un conational de 72 de ani a facut un macel .......si o doamna ,, depistata rau ,,  mirata de masinile care ,, veneau pe contrasens ,, a sunat la 112 sa anunte de cum se circula ...din fericire  a oprit pe marginea drumului si nu au avut loc accidete ....

sincer am trait ceva similar in uk , m am trezit intr-o intersectie ca tai curba sa ma incadrez pe banda "cealalta", din fericire eram cu masina mica si mi-am dat seama de greseala in momentul in care am vazut ca din sens opus se apropie alta masina.Cred ca astfel de greseli sunt inevitabile pentru cineva nou sosit in UK, dar nu au absolut nici o scuza(asta ca sa-mi fac meaculpa)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.