Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Accident mortal pe Dealul Negru !

Featured Replies

Postat
  • Members

Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca sa il aseze intr-un loc mai bun.

Colegu mosuvaly Dealu Negru nu ii in judetul Alba ii la Arges

Postat
  • Members

Dumnezeu sa-l odihneasca.Stiu prin ce trece familia lui in momentele astea.Acum 4 luni in aceasi localitate am pierdut si eu pe cineva din familie,venea dintr-o cursa de Spania...:(

Dumnezeu sa-i odihneasca.

Postat
  • Members

Dumnezeu sa il ierte si sa il tina intr-un loc mai bun! Condoleante familiei indoliate!  :(

Postat
  • Members

CONDOLEANTE FAMILIEI. AM CITIT PE BURSA TRANSPORT CA ACESTA PRIMISE O AMENDA DE 8000 RON DE LA ARR INAINTE DE ACCIDENT FACUSE 3 CURSE DE ALBA-CONSTANTA INTR-O SAPTAMANA SI PATRONUL LA AMENINTAT CA VA MUNCI PANA VA PLATI ULTIMUL LEU .SA SCRIS CA A FACUT INFART D ZEU SA-L ODIHNEASCA

Postat
  • Members

dumnezau sa-l odihneasca in pace ......trist ......ce face omul pentru a pune o paine pe masa copiilor ...mama ei de criza ..mama ei de viata .....

Postat
  • Members

pentru un pumn de bani omul e in stare sa-si dea si viata.dumnezeu sa-l odihneasca in pace

Postat
  • Members

CONDOLEANTE FAMILIEI. AM CITIT PE BURSA TRANSPORT CA ACESTA PRIMISE O AMENDA DE 8000 RON DE LA ARR INAINTE DE ACCIDENT FACUSE 3 CURSE DE ALBA-CONSTANTA INTR-O SAPTAMANA SI PATRONUL LA AMENINTAT CA VA MUNCI PANA VA PLATI ULTIMUL LEU .SA SCRIS CA A FACUT INFART D ZEU SA-L ODIHNEASCA

Prin Alba Iulia asa circula vorba...ca a facut infarct  pentru ca a luat 8000 de lei amenda pentru diagrame si ca patronul i-a zis ca trebuie sa se descurce ca e pe numele lui..deci nu i-o deconteaza.....sa-i fie rusine...pentru aroganta si lacomia lui a murit un coleg...trist dar adevarat :(

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Si colegul s-a dus(Dumnezeu sa-l odihneasca),iar cretinul de patron nu are nici o treaba.O sa-l ai pe constiinta idotule,asta daca ai asa ceva.

Fratilor nu merita sa ne riscam vietile pentru acesti nenorociti care nu se mai satura de bani.Dar asta e o discutie lunga.Daca acceptam asa ne trebuie.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.