Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DAF FA 2500

Featured Replies

Postat
  • Members

ii bhun tata o lucrat pe ceva iveco din 86..mergea si ala de jar manca..facea polonia cu el..mai de mult..orcum nu prea mai fac in ziua de azi ce faceam pe vremuri..acuma sa arate frumos si atat...sa ai grija de el..ii a tau personal?

Postat
  • Autor
  • Members

da e al meu personal! ma chinui cu inmatricularea...hotii astia cer o gramada de bani:(

Postat
  • Members

nu cred ca se merite sa dai banii sa o inmatriculezi banuiesc ca e o suma uriasa..ne poti spune cam cat?

Postat
  • Autor
  • Members

cam 7900 eur fara depreciere si cu depreciere undeva la 3900! e cam mult si cu depreciere cu tot >:( e de 18 t

Postat
  • Members

pffffuuu..ii scumpa manceo vina..si io am un form mondeo..l-am primit cadou de la un unchi..sin austria si cer astia pe taxa in jur de 4-5000 euroi..saraca asteapta in garaj sa se intample ceva cu ia..da am citit in vreo 2 ziare ca se va reduce sau chiar scoate taxa..pt ca nu le convine la uniune ca numa nou avem taxa de mii de euroi...doamne ajuta...trece de 4000 un daf de asta afara??

Postat
  • Autor
  • Members

3500 eur am dat pe ea. E din italia adusa si acuma stau pe dreapta si astept o minune ceva cu taxa asta :)

Postat
  • Members

deci inmatricularea e mai scmpa decat masina.mai asteapta putin poate or face astia ceva cu taxa asta.bafta

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.