Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

EUROCONSTRUCT Tg.Secuiesc

Featured Replies

Postat
  • Members

[img width=533 height=400]http://i30.tinypic.com/wahs9x.jpg

[img width=533 height=400]http://i28.tinypic.com/2zs4ft5.jpg

[img width=533 height=400]http://i29.tinypic.com/wkgvmq.jpg

Momentan lucrez pe acest camion.

Firma are 4 camioane (Iveco) care lucreaza pt. fabrica de ciment Campulung (distribui ciment in tara), 2 Mercedesuri cisterna pt. ciment, 1 Iveco cu remorca cisterna pt. ciment.

Postat
  • Members

Frumoase poze,bravo.Camionul asta se ridica la asteptarile tale ? ( ma gandesc ca poate merge bine si o fi intretinut asa, dar in comparatie cu un MAN TGX sau o SCANIA LONGLINE e putin mai naspa). Ce ne poti spune despre el ?...stiindu-se faptul ca cei mai multi soferi considera Iveco printre ultimele camioane k si performanta si comfort( am mers si eu cu unul asemanator , in dreapta binentzeles :D, dar nu m-a impresionat cine stie ce, chiar daca s-a comportat binisor)

Mai asteptam si alte poze  ;)

Postat
  • Autor
  • Members

Frumoase poze,bravo.Camionul asta se ridica la asteptarile tale ? ( ma gandesc ca poate merge bine si o fi intretinut asa, dar in comparatie cu un MAN TGX sau o SCANIA LONGLINE e putin mai naspa). Ce ne poti spune despre el ?...stiindu-se faptul ca cei mai multi soferi considera Iveco printre ultimele camioane k si performanta si comfort( am mers si eu cu unul asemanator , in dreapta binentzeles :D, dar nu m-a impresionat cine stie ce, chiar daca s-a comportat binisor)

Mai asteptam si alte poze  ;)

Ce sa zic. Camionul are la bord 850.000, merge ca un MIG21. Fara nici o gluma. Consuma ffoarte putin, are cabina ca un TGX, pat in care poti dormii cu nevasta linistit, eu sunt multumit cu el. Fata de un Volvo normal cabina e mult mai mare. Are sertare mai mari, si sa nu vorbesc de spatiul sub pat. Nu fac nici o comparatie intre Iveco si alte camione, insa va zic un lucru. Am lucrat si pe un Violvo din 2005, avand 450.000 la bord si era mort. Pur si simplu era o gluma de masina la, tipul ala vechi cu lampi patrate.

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Postat
  • Members

Palm, taticule, sa sti ca am fost si eu cu un iveco dinasta, vorba ta mig21 lancer. Durere, merge de rupe. Poate sunt cam rigide dar nu-i asa mare problema,pana te inveti cu el. DRUMURI BUNE!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.