Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kenworth

Featured Replies

Postat
  • Members

Nu prea am poze cu masina mea, dar voi face mai multe, in curind.

P1020520.jpg

• 4 months later...
Postat

sunt urate camioanele americane:D

Postat

Dar au un interior :o, de vis!

Postat

Camionul lui Savimbi este un camion "de treaba",un Kenworth T2000,motor CAT,transmisie 13 viteze Fuller Eaton!Este un camion din 2003(daca nu ma insel)dar care a vazut multe la viata lui!Camionul asta a batut America in lung si-n lat si actualmente face scoala de soferi si-l chinuie "invataceii"lui Savimbi!Gabi,sper ca nu te superi ca am divulgat ca esti instructor de conducere!

Postat

Chiar Gabi,ai putea sa pui poze si cu Freightliner-ul pe care-l aveai inainte,daca le-ai mai pastrat,bineinteles.....

• 3 weeks later...
Postat
  • Members

E foarte bine k stim ca Savimbi este instructor, asa mai ne informam care sunt deosebirile dintre scolile de soferi din Romania si cele din America  , ne mai poate da sfaturi si idei  ;)

• 4 months later...
Postat
  • Members

tare masina da cam multe ceasuri butonele si manetute cred ca mas pierde intre ele  ;D

Postat
  • Members

tare masina da cam multe ceasuri butonele si manetute cred ca mas pierde intre ele  ;D

dupa tipicul american, jumatate din ele sint in plus ... ;D ;D ;D ;D

Postat
  • Members

pai atunci la ce le mai pun daca sunt de decor ?? defapt asa prospera si economia lor (locuri de munca in + ) asta cred eu ;D

Postat
  • Members

pai atunci la ce le mai pun daca sunt de decor ?? defapt asa prospera si economia lor (locuri de munca in + ) asta cred eu ;D

sint in plus in sensul ca nu ai nevoie de 20 de "ceasuri " si 10 butoane, cind poti simplifica si pune 5 butone si un display digital, dar asa sint "ei", butonase cromate si indicatoare cit mai multe, ca da bine la imaginea camionului.... ;D ;D ;D ;D

Postat
  • Members

Pai ar putea pune 2-3 indicatoare pe un singur ceas( gen Dacia  :D ).Si nici nu cred ca se uita ei la toate ceasurile alea in mers  ;D.Atunci cand sunt multe locuri de munca se si face productie , iar problema se rezolva mai repede.

Postat
  • Autor
  • Members
dupa tipicul american, jumatate din ele sint in plus ... ;D ;D ;D ;D

Tine de mentalitate, traditie, pe americanii nu-i impresionezi cu ceasuri digitale. La ei totul tine de aspect; tevi de esapament cit mai mari in diametru, ceasuri cit se poate de cromate, mult inox, schimbator de viteze inalt de ajunge pina in tavan, tot felul de lampi, etc.....

O masina cum e Volvo, e plictisitoare pentru ei. Asa sunt ei mai spartani....

• 2 months later...
Postat

Kenworth-ul ramine favoritul meu ;)

KENWORTH_K_100_C_TRACTOR_6X419_thumb.jpgKENWORTH_K_100_TRACTOR_6X41985_thumb.jpgKENWORTH_K_100_TRACTOR_UNIT_6X_thumb.jpgKENWORTH_K_100_TRACTOR_UNIT_6X_thumb.jpgKENWORTH_K_108_AERODYNE_TRACTO_thumb.jpg

• 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.