Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous
Postat

Sper sa nu se supere fanii marcii pe mine dar e :o HIDOS .

• Members
Postat

Superb  ::) !! ce se poate observa ca e imens inauntru si neonul din plafon e super tare ... cat si scaunul din dreapta e foarte confortabil ... sunt curios cand il vom vedea prima data pe autostrazi !!

Drumuri bune, numa' bine !!

Vizitator Anonymous
Postat

Dar exteriorul comparand cu truck of the year 2009 e aiurea rau. Parerea mea.

• VIP
Postat

Dar exteriorul comparand cu truck of the year 2009 e aiurea rau. Parerea mea.

Parerea ta,mie imi place si exteriorul :) fiecare cu gusturile lui :)

• Members
Postat

un camion interesant , vad ca mercedes pune multa baza pe confortul si odihna soferului , cu acel scaun-canapea din partea dreapta , si masuta  , plus scaunul de la sofer , mai ceva ca un scaun de masaj ;D ;D ;D , nu ne prezinta patul ,  :P :P, in schimb , la exterior  da dovada de un  ,,macho ,, cu forme mai impunatoare !!!

sunt curios cat de bine o sa se ,,comporte ,, electronica si sistemele cu care e dotat , acea cheie -telecomanda e interesanta , si volanul chiar ca la masinile de lux , multifunctional si facut sa nu iti iei mainile de pe el  ;D ;D ;D

eu dau o nota 9  , celor de la mercedes , acum sa vedem cu ce ,,iese ,, la atac concurenta !!!!!

p.s : unde se fac inscrieri la drive test  ;D ;D ;D ;D

• Members
Postat

Nu va mai luati dupa masinile de prezentare.Astea sunt echiparile de varf ,ma indoiesc interiorul standard va arata asa.

Saptamana trecuta am vazut 1 urcand Brennero doar ca era camuflat iar eu coboram.

• Members
Postat

cum dracu reusesc germanii astia sase potriveasca toatye la fix

numa romanu daca monteaza ceva ii trebuie ba o ranga ba un baros si te miri ca sunt greierasi in toata masina.

De aia le zice la aia nemti.....

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Members
Postat

Mie sincer imi place cum arata .. grila aia impunatoare, e mai futurist e mai oke ... am vazut volvo, mercedes dar MAN, DAF nimic, nimic pe 2011-2012 oare ?!  :-\

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.