Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gigi Vlase, al treilea posesor din lume al editiei limitate Scania Black Amber

Featured Replies

Postat
  • Members

sa fie sanatos , putea sa ia si vapor ca tot un hot este... in Romania nu exista oameni de afaceri .. Astia in 20 de ani de democratie au depasit pe cei din vest care fac afaceri din tata in fiu!

Postat
  • Members

Aseara eram in curtea garajului cand a venit Nenea cu "bijuteria". M-a invitat in camion, 3500 de km avea la bord, era obosit venea din Suedia cu ea. La interior are toate dotarile.. tapiterie piele, plasma, frigider, aer conditionat, hidramata.  E a IV-a masina fabricata din seria ei (prima e piesa de muzeu).

Postat

Daca isi respecta angajatii va avea de castigat si va fii respectat!

Postat
  • Members

Cu Scania neagra de 500  m-am intalnit anul trecut  la Constanta , Vlase era cu ea , descarca la fabrica de bere heineken.

• 2 weeks later...
Postat

cand vroiam sa trec soseaua..l-am vazut si ma intrebam cine l-o fi cumparat

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Sa o stapaneasca sanatos da sa cumpere masini cu cabina mare, frigider, clima, etc si pentru soferii lui nu el cu SCANIA BLACK AMBER de 730 si angajatii cu FM-uri, STRALIS-uri si AXOR

• 4 months later...
Postat
  • Members

Cind va plati si  respecta angajatii in mod corespunzator va fi de admirat!Pina una alta,pentru mine unul nu prezinta interes ce face vlase. >:(

Postat
  • Members

mie scarba de patronii de carton bolnavi de grandomanie

+1 Ai expus foarte bine si ceea ce cred eu  ;)

Postat

Nu masina il face pe om.Eu mai mult respect am pentru un sofer care lucreaza pe o biata raba decat pentru un patron care ,,se plimba" intr-o scanie ,,tunata".

Postat
  • Members

ce respect sa ai pentru oamenii astia care ne'au jefuit tara si acum se dau mari patroni democrati! doar scaunuà electric ne mai salveaza de oamenii ce ne'eau vandut tara

• 1 year later...
Postat
  • Members

Marele Vlase se plimba cu 730 si face consum la angajati.eliminat angajati merg cu iveco, si el mere cu dita mai scania

Ce ar fi sa citesti regulamentul,nu de alta dar aici e un forum,nu il confunda cu parcarea

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Postat
  • Members
Nu masina il face pe om.Eu mai mult respect am pentru un sofer care lucreaza pe o biata raba decat pentru un patron care ,,se plimba" intr-o scanie ,,tunata".

mare dreptate ai colegu sa stii

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.