Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FRATII KLITSCHKO--DETIN TOATE CENTURILE MONDIALE LA GREI

Featured Replies

Postat
  • Members

KLITSCHKO--Suprematia fratilor Vitali  si Vladimir in boxul  profesionist  al greilor prin victoria si unificarea centurilor mondiale la toate versiunile. Probabil ca se vor retrage dupa cum au declarat ei nemai-avand ce castiga . Englezul  Briggs a recunoscut cu sportivitate superioritatea  ucraineanului.

• 4 months later...
Postat
  • Members

inainte de a se retrage Vitali cred ca o sa aiba un meci cu Badr Hari care tocmai a intrat in box.

• 6 months later...
Postat
  • Members

inainte de a se retrage Vitali cred ca o sa aiba un meci cu Badr Hari care tocmai a intrat in box.

Cu siguranta asa va fi!Si il va face KO pe Badr Hari! :D

Postat
  • Members

deci imi dau si eu cu parerea , fratii Klitschko nu au adversat de la retragerea lui Lenox Lewis , de atunci americanii sau alte natii nu au avut niciodata un adversar de calibru , ce vedem noi la tv meciuri ptr centuri e asa ca plictiseala nu are cine sa-i bata , Lenow Lewis i-ar fi batut pe amandoi la puncte  , prin ko nu se pune problema sunt prea claditi amandoi la fratele ala mare i-a dat k.o prin accidentare in repriza 5 daca-mi aduc bine aminte  prin meciu de acum vreo 10 ani oricum l-a percutat rau ce spart era la ochi , nu le subestimez talentul si valoarea doar ca nu au adversari ... si nici nu au sa aibe pana se retrag . oricum boxul adevarat e peste ocean ( ma refer la  celalalte categorii ) daca e sa fiu sincer cu mine desii sunt fan Bute ..... Doroftei a avut dreptate dar asta e alta discutie .

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.