Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Salut!

Am fost la interviu la waberer's, am fost acceptat, acum strang actele.

Este cineva pe acest forum care este sofer titular la waberer's si ar vrea sa ma ia in echipaj cu el? Ma descurc bine la condus, parcari si incadrare. As avea nevoie de ajutor 3-4 saptamani.

Multumesc!

• 3 weeks later...
  • Members
Postat (editat)

Salut! 

Este cineva din judetu iasi care doreste sa mearga la miercurea ciuc pentru interviu saptamana viitoare ?

daca este cineva dati un mesaj privat cu numar de telefon

Editat de cico_3504
  • 2 weeks later...
  • Members
Postat

salut
stie cineve in ce consta testul de la waberers? testul este grila , cate intrebari sau ce fel de intrebari? ca as vrea sa ma duc la interviu si la test si vreau sa stiu si in mare la ce sa ma astept. multumesc

• Members
Postat

Mergi linistit la interviu. Este un test grila, un test pe calculator si proba practica. Oricine a fost, a trecut cu brio interviul. Conteaza prezenta.

Oricum contractul se face pe Ungaria

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Members
Postat

Sunt un viitor sofer la Waberer's,pe 9 mai incep cursurile.Daca este vreun sofer titular care are rabdare si bunavointa cu un incepator,va rog mult luati legatura cu mine si luati-ma si pe mine in echipaj aproximativ 3-4 saptamani pentru formare.Va multumesc mult!

• Members
Postat

Incearca colegu pe grupurile de soferi de pe facebook eu acolo am gasit un titular care sa ma ia cu el, si eu tot pe 9 Mai incep cursurile.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • Members
Postat
La 28.02.2016 la 8:43, cypryandmc a spus:

Salut colegi, știe cineva numele pensiunii unde cazează cei de la waberers șoferii pentru cursuri premergătoare angajării. Va mulțumesc anticipat ! Drumuri Bune!!!

Turul - M. Ciuc

• Members
Postat

am si eu 2 intrebari (mai mult din curiozitate)

1. Pot participa la interviu si ulterior la training inainte sa primesc atestatele acasa? Din cate am inteles, dureaza cam 3-4 saptamani pana iti vin acasa, cam tot atat dureaza si pana pleci in sfarsit in cursa cu un titutular

2. Au camioane automate?

• 4 weeks later...
  • Members
Postat

Victor Orban stie de ce. La care facilitati fiscale au primit in Ungaria, imposibil sa n-ai profitul mult peste concurenta. Toate flota este sau va fi inmatriculata in Ungaria, pentru a plati acolo taxe si impozite. Sursa: Revista " Tranzit" Septembrie 2016.

Note 4 by mobile app

• Members
Postat
La 05.08.2016 la 18:07, R3AP a spus:

am si eu 2 intrebari (mai mult din curiozitate)

1. Pot participa la interviu si ulterior la training inainte sa primesc atestatele acasa? Din cate am inteles, dureaza cam 3-4 saptamani pana iti vin acasa, cam tot atat dureaza si pana pleci in sfarsit in cursa cu un titutular

2. Au camioane automate?

Da au aproape toate camioanele automate 

• Members
Postat
On 5/9/2016 at 9:57 PM, catabrindi said:

merge cineva miine dimineata din Bucuresti....eu plec la 02.30 cu auto personal pentru interviu

Daca mai revii pe forum spune-mi si mie cum au decurs treburile la interviu. Thanks!

• 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.