Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Waberers - Miercurea Ciuc

Featured Replies

Postat
  • Members

1 cv

2 carte de identitate

3 permis de conducere

4 certificat de nastere

5 livret militar ?!

6 diploma de studii

7 carnet de munca

8 adeverinta eliberata de angajatorul precedent si nota de lichidare

9 aviz medical (CFR)

10 aviz psihologic (CFR)

11 cazier judiciar

12 cazier auto

13atestat marfa

14 pasaport

15 fotografie tip buletin

16 recomandare ultimul loc de munca

17 card european de sanatate

18 cartela tahografica

19 70 ron asigurare pe 6 luni

20 25 ron/noapte cazare care este retinut din salariu pe perioada de angajare si instruire

lista cu acte care mi s-a cerut mie. poate spune cineva ce se intampla in perioada de angajare si instruire?

• Răspunsuri 1,8k
  • Citiri 408,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sprinterus
    sprinterus

aliasje,iti doresc multa bafta,si drumuri fara evenimente rutiere!colegu ai avut si cv experienta,sau esti ca si mine adica cu 0 experienta?Drumuri bune!

• dragoi adrian
    dragoi adrian

Da colegu poti sa ii spui numele meu si te pot lua...nu am nici eu experienta mare sunt din septembrie dar invatam amandoi si te ajut ca si eu am fost ajutat la randul meu.

• Mario Bandit
    Mario Bandit

Bucura-te de noaptea anului nou ,ai 364 zile sa te stresezi cu munca , si o viata sa muncesti .... Un an nou fericit !!

Postat
  • Members

mama da ce de acte cer si astia..pasaport pt ce mai cere???se fac curse si inafara UE?

Postat
  • Members

am fost intrebat daca stiu care e capitala Turciei (tara care nu e integrata in UE) , deci e posibil. salariul de baza(neoficial) :1000-1300ron

Postat
  • Members

ti-au cerut aceleasi acte? ai experienta pe comunitate? lorry?

Postat
  • Members

in functie de cati ani de sofer ai pe cartea de munca ti se mai adauga ceva bani la salar,nu stiu cat

Postat
  • Members

daca incepi de luni sa ne ti si pe noi la curent despre ce anume e vb in cursul acela....

Postat
  • Members

lorry eu te rog fai  sa imi zici la tine de unde esti tu cat te-a costat fisa medicala ?

mersi mult

Postat
  • Members

Sint din Reghin si avizul medical pentru angajare este de 240 de lei in Mures si avizul psihologic in Reghin este de 25 de lei

Postat
  • Members

edy team intrebat mai devreme de experienta tu tot ai ceva da eu conduc de vreo 5 ani doar dube din astea de 3 tone jumate am mai fost si pe afara prin italia dar camion am condus asta primavara o cursa in spania am fost cu cineva din pitesti urma sa ma mai duc vreo cursa doua si mia promis ca ma ajuta sa ma angajez la el da na mai reusit sa ma duc la waberers sa dau o proba acu ma fac de ras ca nici nu stiu vitezele la altfel de masina decat volvo sau la cat timp se schimba diagrama multam

Postat
  • Members

ionut nu trebe sa dai nici un test ii spui ca nai condus tir si o sa te puna cu cineva vreo 2,3 saptamini

Postat
  • Members

Daca inteleg bine, chiar se poate sa zici ca nu ai condus nimic inafara de camionul de la scoala?  ::)

Postat
  • Members

Nici chiar asa  :) , eu de  ex. am cat. B deja de 6 ani, dar nu am condus peste 3.5T si cred ca pana cand voi termina c+e nici nu voi avea ocazia sa incerc altceva inafara de, cel de la scoala, mai exact asta vroiam sa intreb: asa as avea sanse sa ma puna langa cineva macar pana cand mai vad si eu una alta, ba mai conduc si eu daca imi da sansa titularul?

Postat
  • Members

ba mai conduc si eu daca imi da sansa titularul?

Nu cred ca un titular pe camion se risca sa-ti dea masina sa o conduci.

Au mai fost discutii si in alte topicuri despre asta.

In mod normal si LEGAL ai nevoie de contract de munca la firma propietara a camionului plus multe altele.

Daca vrei sa mergi doar sa vezi ...asta e alceva

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.