Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

dintre colegii care lucreaza la ei o intrebare am: cate saptamani se lucreaza plecat cat se sta acasa? am auzit ca nu prea se respecta...s-a mai schimbat ceva intre timp?

• Members
Postat

colegule am vb cu un cunoscut care lukreaza la ei, si se lukreaza 5saptamani cu doua acasa daca asa vrei dar atunci nu o sa ai masina ta niciodata,si nici nu prea castigi asa, daca dai de o masina buna si te tii de ea sa ai pt tine atunci mai vii acasa cand ai ceva drum incoace sau in ungaria la sediu, si atunci vii vreo 2-3 zile acasa, in rest pe drumuri, colegul asta a fost acasa pe 6februarie si a mai fost acuma doua zile ca a avut o descarcare la cluj, cu salariu 9-10 mil pe tara si 8,4centi pe km , ajungi pe luna cam la 36-38 mil.

• Members
Postat

am vrut sa scriu de salar ca ajungi pe luna sa faci cam 36-38 mil si plus salariul de incadrare care iei in fiecare luna pe tara si pe carte de munka in functie de vechime 8-9-11 mil

• Members
Postat

colegule am vb cu un cunoscut care lukreaza la ei, si se lukreaza 5saptamani cu doua acasa daca asa vrei dar atunci nu o sa ai masina ta niciodata,si nici nu prea castigi asa, daca dai de o masina buna si te tii de ea sa ai pt tine atunci mai vii acasa cand ai ceva drum incoace sau in ungaria la sediu, si atunci vii vreo 2-3 zile acasa, in rest pe drumuri, colegul asta a fost acasa pe 6februarie si a mai fost acuma doua zile ca a avut o descarcare la cluj, cu salariu 9-10 mil pe tara si 8,4centi pe km , ajungi pe luna cam la 36-38 mil plus salariul acela de incadrare in tara.

Vizitator Anonymous
Postat

iti dau ei gps?daca nu ce gps ma sfatuiti sa imi cumpar ,stima.

• Members
Postat

salut,fiecare masina ii dotata cu gps,mai sunt masini in care nu merge da asta depinde de ce sofer o avut masina.si cu mersul acasa dupa patru cinci saptamini mergi cam 4 zile acasa si masina o primesti inapoi,mai sint cazuri cand e vreun pilos nou angajat si nu are masina atunci ti se ia masina.Si cu salarul bine trebe sa meri sa iei 3800 de lei doar bani pe km.

• Members
Postat

de 2 zile stam in Budapesta si asteptam sa ne dea cu soferul pt perioada aia de 2-3saptamani de acomodare .nimeni nu ne baga in seama ,parca suntem ai nimanui. n-am vazut atat lipsa de bun simt!

asa ati stat toti???sau doar noua ni se intampla asta????coordonatorul se face ca n-aude.il doare fix in pix.....

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.