Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

am fost miercuri la interviu si proba practica,au zis ca e ok,ma suna sami spuna cand sa ma duc cu actele pentru angajare ::) nr.telefon pentru programare interviu0266312071şcer minim experienta 6 luni ;)

• Members
Postat

am fost miercuri la interviu si proba practica,au zis ca e ok,ma suna sami spuna cand sa ma duc cu actele pentru angajare ::) nr.telefon pentru programare interviu0266312071şcer minim experienta 6 luni ;)

in ce a constat proba practica si cea scrisa?
  • Members
Postat

azi da un formular sa al completezi si apoi te antreaba de timpi de mers,cunostinte de geografie.  proba practica,sa mergi cu un volvo,cap*remorca prin curte ;)

• Members
Postat

majoritatea intrebarilor la interviu au fost timpi de mers,proba scrisa sa completezi o diagrama,dimensiuni,analtime,latime,lungime,greutate a camionului cu smiremorca si cea practica cu tiru,plecare etc.

• Members
Postat

azi da un formular sa al completezi si apoi te antreaba de timpi de mers,cunostinte de geografie.  proba practica,sa mergi cu un volvo,cap*remorca prin curte ;)

imi poti scrie lista cu actele pe care ti le-a cerut pt angajare?
  • Members
Postat

CV,CI,permis,certificat de nastere,livret militar,certificat casatorie,nastere lacopii diploma studii,aviz medical,aviz psihologic,cazier auto si judiciar,atestat profesional,fotografie tip buletin,recomandare de la ultimul loc de munca,carnet de munca,nota de lichidare si adeverinta eliberata de angajatorul precedent,card european de sanatate,cartela tahografica.Actele in original

• Members
Postat

Salut SORINE! Sa-mi zici si mie ce ai facut joi la interviu, ca in aceiasi situatie sunt si eu. An 10 ani pe camion pe tara, dar nu am pe TIR.

• Members
Postat

Trebuie sa fie bine tare la Waberer's daca tot se mai fac angajari  :)

e un zvon ca ar fi adus 200 volvo fh 12 420 eev noi. ce e drept ca erau in curte in jur de40 volvo noi cu semiremorci schmitz toate fara numere. erau criminale.
  • Members
Postat

si eu sunt unul dintre ei  ;)

WABERER`S ROMANIA - Face preselectii pentru soferi profesionisti. 

Proba practica in fiecare MARTI, MIERCURI si JOIin jur de ora 10:00 AM.

Aceasta substituie cu brio lipsa experientei dovedite si consta in :

- cuplare autotractor de semiremorca ;

- mers in linie dreapta aprox 2km ;

- intoarcerea in giratoriu ;

- parcare  intre doua camioane (in general, cu spatele, la 90 grade);

- decuplare autotractor de semiremorca.

Test teoretic :

- test cunostinte geografice: tari din Europa si capitale;

- marimea unui camion cu cap tractor si semiremorca;

- orientare pe harta (exclus GPS);

- timpi de conducere si odihna conform acordului AETR.

http://ygrec.ro/ro/detail/waberer-s-romania-sa/21603.html?idx=WABERERSROMANIASA_21603_0

• Members
Postat

la un test la waberers au fost intrebati unde este CH  ??? ??? ??? ???90% AU ARATAT CEHIA,,,,,,,,,,,,,10 % ELVETIA ...................toti au fost admisi

DAR PT INCEPATORI ESTE O PLECARE DIN LOC

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.