Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Waberers - Miercurea Ciuc

Featured Replies

• Răspunsuri 1,8k
  • Citiri 407,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sprinterus
    sprinterus

aliasje,iti doresc multa bafta,si drumuri fara evenimente rutiere!colegu ai avut si cv experienta,sau esti ca si mine adica cu 0 experienta?Drumuri bune!

• dragoi adrian
    dragoi adrian

Da colegu poti sa ii spui numele meu si te pot lua...nu am nici eu experienta mare sunt din septembrie dar invatam amandoi si te ajut ca si eu am fost ajutat la randul meu.

• Mario Bandit
    Mario Bandit

Bucura-te de noaptea anului nou ,ai 364 zile sa te stresezi cu munca , si o viata sa muncesti .... Un an nou fericit !!

Postat
  • Members

Sper si eu cat mai repede.daca auzi ceva lasa un mesaj.salut

Postat
  • Members

Colegii eu 26 octombrie astept sa ma sune si astazi i-am sunat si nu rasp. nimeni la telefon :(

Postat
  • Members

Acuma am vorbit si eu cu ei colegii si mi-a zis ca la sfarsitul lunii incep angajarile si ca ne anunta ei din timp cand trebuie sa mergem.salut

Postat
  • Members

15 ianuarie, la sfarsitu lunii, nici ei nu stiu ce ii acolo ne duc cu zaharelu mai bine ziceau la telefon inainte sa mergem la interviu ca nu angajeaza si gata nu sa te poarte cu vorba cate o jumatate de an.

Postat
  • Members

eu cred ca ei si-au facut un stoc de soferi, asa ca sa aiba de unde chema daca pleaca altii, ca eu stiam de 10 ianuarie si tot se aude cate altceva, am sa ii sun si eu sa intreb ca nu stiu ce sa fac, eu pe 5 decembrie am fost la interviu, deci nu am mult timp de cand astept

Postat
  • Members

dar tind sa cred ca nu isi bateau joc asa de oameni sa ii puna sa cheltuie niste bani,  ca nu ne-am dus acolo ca avem prea multi, si cred ca am fost inspirat cand nu am trecut firma angajatoare pe actele ce le-am facut

Postat
  • Members

Da colegule, ca pe ei numa banii care i-am cheltuit noi ii intereseaza.

Mie nu imi pare rau de bani ca nu am cheltuit multi ca aveam actele gat, imi pare rau ca mi-am lasat fostu loc de munca pentru ei.

0757062600

Benko Zsolt,

pentru colegu care a cerut numar de telefon, daca te uitai 2 pagini inapoi i-l gaseai si singur.

Postat
  • Members

hi,hi,hi, eu astept din luna august si cred ca mai am de asteptat,facem haz de necaz si mergem mai departe (s.au stam,dupa caz)

Postat
  • Members

Eu am dat proba de lucru la sfarsitul lui august. Atunci erau colegi la curs. Banuiesc ca de atunci nu s-au mai facut angajari.......

Postat
  • Members

asta este... eu nu regret ca m-au pus sa fac actele, azi satul de waberer`s am dat cateva telefoane si am gasit la alta firma, nu e mare dar pana pe 1 februarie plec, dar am inteles de la fratele meu ca la cluj este o firma care angajeaza in echipaj... carrion se numeste sau ceva de genu... daca m-am inselat in legatura cu waberer`s asta e... naspa este ca stau plecat minim 3-4 luni cu 2 sapt acasa... si cu wab asa este cum am zis eu au chemat la interviu ca sa isi faca un stoc de soferi ca o sa la plece soferi si au nevoie si cheama cum cred ei...

Postat
  • Members

Colegii am vorbit cu cineva astazi si m-i s-a zis ca angajarile o sa inceapa pe sfarsitul lui ianuarie pentru cei ce au experienta iar pentru restu fara experienta nu se stie cand ii va chema...

Postat
  • Members

si eu am dat proba pe 14 august si tot ma amana,mai am putin si expira si fisa medicala.

Postat
  • Members

va salut colegi. ati mai auzit ceva de waberes? ca pe mine tot ma minte in fiecare saptamana ca ma suna saptamana viitoare si tot asa, cred ca osa renunti la ei pana la urma, am cheltuit si o gramada de ban pentru analize, sa aveti o zi buna.

Postat
  • Members

florian B, la ce nr ai sunat? Incearca la 0740109740

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.