Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Acuma am vorbit si eu cu ei colegii si mi-a zis ca la sfarsitul lunii incep angajarile si ca ne anunta ei din timp cand trebuie sa mergem.salut

• Members
Postat

15 ianuarie, la sfarsitu lunii, nici ei nu stiu ce ii acolo ne duc cu zaharelu mai bine ziceau la telefon inainte sa mergem la interviu ca nu angajeaza si gata nu sa te poarte cu vorba cate o jumatate de an.

• Members
Postat

eu cred ca ei si-au facut un stoc de soferi, asa ca sa aiba de unde chema daca pleaca altii, ca eu stiam de 10 ianuarie si tot se aude cate altceva, am sa ii sun si eu sa intreb ca nu stiu ce sa fac, eu pe 5 decembrie am fost la interviu, deci nu am mult timp de cand astept

• Members
Postat

Da colegule, ca pe ei numa banii care i-am cheltuit noi ii intereseaza.

Mie nu imi pare rau de bani ca nu am cheltuit multi ca aveam actele gat, imi pare rau ca mi-am lasat fostu loc de munca pentru ei.

0757062600

Benko Zsolt,

pentru colegu care a cerut numar de telefon, daca te uitai 2 pagini inapoi i-l gaseai si singur.

• Members
Postat

Eu am dat proba de lucru la sfarsitul lui august. Atunci erau colegi la curs. Banuiesc ca de atunci nu s-au mai facut angajari.......

• Members
Postat

asta este... eu nu regret ca m-au pus sa fac actele, azi satul de waberer`s am dat cateva telefoane si am gasit la alta firma, nu e mare dar pana pe 1 februarie plec, dar am inteles de la fratele meu ca la cluj este o firma care angajeaza in echipaj... carrion se numeste sau ceva de genu... daca m-am inselat in legatura cu waberer`s asta e... naspa este ca stau plecat minim 3-4 luni cu 2 sapt acasa... si cu wab asa este cum am zis eu au chemat la interviu ca sa isi faca un stoc de soferi ca o sa la plece soferi si au nevoie si cheama cum cred ei...

• Members
Postat

Colegii am vorbit cu cineva astazi si m-i s-a zis ca angajarile o sa inceapa pe sfarsitul lui ianuarie pentru cei ce au experienta iar pentru restu fara experienta nu se stie cand ii va chema...

• Members
Postat

va salut colegi. ati mai auzit ceva de waberes? ca pe mine tot ma minte in fiecare saptamana ca ma suna saptamana viitoare si tot asa, cred ca osa renunti la ei pana la urma, am cheltuit si o gramada de ban pentru analize, sa aveti o zi buna.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.