Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Waberers - Miercurea Ciuc

Featured Replies

Postat
  • Members
o sa ne angajam atunci cand o sa inceapa ei sa faca angajari

Angajari numai in ungaria se vor mai face ;)

• Răspunsuri 1,8k
  • Citiri 408,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sprinterus
    sprinterus

aliasje,iti doresc multa bafta,si drumuri fara evenimente rutiere!colegu ai avut si cv experienta,sau esti ca si mine adica cu 0 experienta?Drumuri bune!

• dragoi adrian
    dragoi adrian

Da colegu poti sa ii spui numele meu si te pot lua...nu am nici eu experienta mare sunt din septembrie dar invatam amandoi si te ajut ca si eu am fost ajutat la randul meu.

• Mario Bandit
    Mario Bandit

Bucura-te de noaptea anului nou ,ai 364 zile sa te stresezi cu munca , si o viata sa muncesti .... Un an nou fericit !!

Postat
  • Members

cine ar vrea sa vina la Waberer's sa imi trimita un CV cu poza si unde o mai lucrat pe adresa de mail

mihai_djp@yahoo.com

accept elevi/eleve ptr o luna de initiere si ii spun unde trebuie sa mearga ptr angajare.

Postat
  • Members
cine ar vrea sa vina la Waberer's sa imi trimita un CV cu poza si unde o mai lucrat pe adresa de mail

mihai_djp@yahoo.com

accept elevi/eleve ptr o luna de initiere si ii spun unde trebuie sa mearga ptr angajare.

Si ce sa faca elevul in aceasta luna de zile?Sa te mai si plateasca,sau sa iti spele vesela in parcari?Sa inteleg ca numai cei care vor sa iti fie elevi pot primi informatia necesara? :-l

Postat
  • Members
Salut colegii! Testul de 30 de intrebari in ce consta? E scris ? Sau cum ? Apoi proba practica? Explicati va rog si mi`e. Multumesc.

completezi o diagrama,dimensiuni cap tractor cu prelata,si 30 de intrebari ca la atestat iar la condus nu e ceva de speriat

Postat
  • Members

Salut adycostel da-mi te rog o adresa din miercurea ciuc ca mam cam zapacit cautand pe aici, sunt atatea pagini, mersi fain ,,drumuri bune colegii ,,sunt din vulcan hd,,

Postat
  • Members

Am sunat mi s-a trimis o adresa, am trimis actele prin mail astazi la 10: 30 sunt programat pentru 05 dec2013, doritorilor sa sune la 0746100634 foarte draguta doamna ,pot suna si cei care au experienta pe intern se cauta ,eu merg cu auto personal din vulcan hd,daca mai doreste cineva sunati la 0767347315,apropo Multumiri domnului adycostel ,si mult noroc la toata lumea.

Postat
  • Members

din cate mi sa spus da angajeaza suna acum la nr de mai sus si ti se vor da info ok nu ai nimic de pierdut incearca bafta ok

Postat
  • Members

Salutare colegi este cingeva din zona sucevei care merge maine la miercurea ciuc,eu am fost sunat de o domnisoara si a zis maine la ora 8am sa ma prezint la proba daca sunteti eu las un numar de telefon si poste ne combinam impreuna sa mergem 0761943466

Postat
  • Members
Salutare colegi este cingeva din zona sucevei care merge maine la miercurea ciuc,eu am fost sunat de o domnisoara si a zis maine la ora 8am sa ma prezint la proba daca sunteti eu las un numar de telefon si poste ne combinam impreuna sa mergem 0761943466

Salut colegul,ai luat probele? eu le-am dat mai devreme si asteptam telefonul lor sa ma cheme la cursuri.In cele din urma am primit,mi-au spus ca pe 2 decembrie la ora 08:00 sa fiu la Miercurea Ciuc,eu fiind tot din Suceava poate mergem impreuna.

Postat
  • Members

Da colegu este OK si la mine numai ca au zis ca luna aceasta cheama pe aia ce asteapta mai demult care au dat probele deja

Postat
  • Members
Da colegu este OK si la mine numai ca au zis ca luna aceasta cheama pe aia ce asteapta mai demult care au dat probele deja

Am inteles bafta colegu.

Postat
  • Members

Salut colegul,ai luat probele? eu le-am dat mai devreme si asteptam telefonul lor sa ma cheme la cursuri.In cele din urma am primit,mi-au spus ca pe 2 decembrie la ora 08:00 sa fiu la Miercurea Ciuc,eu fiind tot din Suceava poate mergem impreuna.

salut colegu,tu cand ai dat probele,sa stiu la ce sa ma astept

Postat
  • Members
Si ce sa faca elevul in aceasta luna de zile?Sa te mai si plateasca,sau sa iti spele vesela in parcari?Sa inteleg ca numai cei care vor sa iti fie elevi pot primi informatia necesara? :-l

de unde le scoti astea Andy74 ..mai bine vezi de treaba ta

• 3 weeks later...
Postat
  • Members

salutare,am ajuns si eu acasa ieri si astazi am intrat pe net sa vad ce mai e pe aici,vad ca pe aici au cam anceput sa se rereasca mesajele,poate pentru ca e decembrie poate din cauza ultimelor zvonuri cum ca firma de la ciuc se anchide prin aprilie si toata activitatea se va muta la budapesta,vom vedea ce va fi,eu unul nu ma voi muta acolo o sa caut alceva,va doresc tuturor sarbatori fericite in familie si sa auzim de bine!

Postat
  • Members

Salutare la toti colegi.....ieri am ajuns si eu acasa din Olanda unde am lasat camionu' pana dupa sarbatori. Ce sa spun nu este ca pe Romania dar nici rau nu este pentru cei ce vor pentru experienta este ok ca firma.

Postat
  • Members

pytzy ,, nu sti mai fac angajari m-ar interesa si pe mine,,

cat iti da salar pe tara si cat la 100 km

Postat
  • Members
pytzy ,, nu sti mai fac angajari mar interesa si pe mine,,

cat iti da salar pe tara si cat la 100 km

De angajat angajeaza doar acum ce veneau circa 250 de camioane noi plus semiremorci noi ce le inmatriculeaza. Pe tara ai 1000 ron...si pe km mai greu sa-ti spun este un grafic infunctie de tonaj/consum....

Postat
  • Members

pentru incepatori e ok,dar pentru cei care au familie e rau adica foarte rau,taie din km ,taie din consum,taie ,taie ,taie de peste tot,eu lucrez la ei si pentru 13000 km facuti am primit 1900 roni,si nu am avut supra consum. Pentru incepatori e super ca puteti face cate accidente vreti ca nu o sa platiti nimic. Angajarea se face pe ungaria deoarece se desfiinteaza sediul de la miercurea ciuc pana in primavara.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.