Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Cam pana in jurul pranzului dar e bn sa fii la 8 acolo ca se da colectiv un test de 43 intrebari si proba practica...citeste pe pagina trecuta ca am explicat ce si cum am dat eu...nu e greu deloc...

• Members
Postat

salutare colegi este cineva disponibil la waberes sa ma ia cu el pentru initiere am fost la interviu azi si daca este cineva pentru initere nu sunt probleme pot sa merg mai departe cu cursurile va multumesc

• Members
Postat

Te-as lua eu ca sa te ajut...dar e abia sunt singur de 2 saptamini si nu stiu ce as putea sa te invat...daca vrei scrie numele meu acolo ca oricum gaseste cu cine sa te dea cand ajungi la budapesta

• Members
Postat

ei vor pe cineva care e titular pe camion cum esti tu eu am sa sun maine sa vad daca sunt de acord ,dupa te intreaba pe tine daca vrei sa ma iei cu tine tu pe altcineva nu stii sa vrea sa ma ia cu el ?sa fie tot de la waberers

• Members
Postat

crezi ca ar fi de acord sa ma ia cu el?eu incerc tot ce e posibil iti dai seama ca eu vreau sa ma bag la munca cat mai repede sun maine sa vad ce zice dau si numele tau si pe a lui Andrei sper sa pot face ceva mersi mult....

• Members
Postat

adrian daca nu poti sa iei legatura cu el nu pot sa fac nimic pt ca el trebuie sa fie de acord sa ma ia cu el si dupa coordonatorul il suna si il intreaba daca e de acord sa ma ia si asa se rezolva toata problema

• Members
Postat

i am zis frate de tine da mi- a zis ca esti la inceput vrea pe altul mai cu vechime am vorbitcu cel ce face angajarea

i am spus si de andrei a zis sa vorbeasca cu el si daca e de acord el sa sun din nou sa vorbesccu coordonatorul lui si se rezolva imediat

• Members
Postat

Ianis dupa ce ajungi la curs si te trimite la budapesta te da cu un sofer sigur sigur chiar daca e ala care iai zis tu numele sau altu , depinde ce sofer are coordonatoru care te ia la el in ungaria ... si cu ala pleci

• Moderators
Postat

da..e modificat mesajul..din 2 ti-am facut unul...vedeti ca aveti chatul sau mesajele personale daca vreti ..puteti discuta in particular..ar fi mai simplu si mai usor de urmarit subiectul si pentru altii,

ps..poate acum vezi si modificarile..nu de alta dar pe viitor sigur elimin comentariile cu prescurtari si va trebui sa le rescrii

• Members
Postat

Pana la urma cum ai rezolvat iannis.....fiindcă intr-o săptămana imi voi primi si eu atestatul si acum imi fac griji, ca nici eu nu am cunostinte angajate aici. Multumesc frumos.

• Members
Postat

salutare,am fost la ei la examen,mi-am facut actele si astept mesajul,dupa scolarizarea aia de 5 zile se merge la budapesta la nu stiu ce alte examene,ce anume se mai face acolo ca nu stiu??mai sant si acolo interviuri sau ce?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.