Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Waberers - Miercurea Ciuc

Featured Replies

Postat
  • Members

Nu se lucrează în echipaj,se plătește în functie de consum si tonaj.Se sta minim 30 zile afara, si acasă depinde de coordonator.

• Răspunsuri 1,8k
  • Citiri 407,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sprinterus
    sprinterus

aliasje,iti doresc multa bafta,si drumuri fara evenimente rutiere!colegu ai avut si cv experienta,sau esti ca si mine adica cu 0 experienta?Drumuri bune!

• dragoi adrian
    dragoi adrian

Da colegu poti sa ii spui numele meu si te pot lua...nu am nici eu experienta mare sunt din septembrie dar invatam amandoi si te ajut ca si eu am fost ajutat la randul meu.

• Mario Bandit
    Mario Bandit

Bucura-te de noaptea anului nou ,ai 364 zile sa te stresezi cu munca , si o viata sa muncesti .... Un an nou fericit !!

Postat
  • Members

colegu da am auzit ca sunt probleme cu banii e adevarat

am un cumnat care lucreaza la o alta firma si pe toti care ia intrebat ia zis sa imi recomande sa nu ma duc iar un fost coleg sofer bun cica a vandut motorina sa vie acasa ca bani nu ia dat

Postat
  • Members

Buna seara. Poti sa ne spui si noua cati bani castiga un incepator la inceput pe luna la aceasta firma? Multumesc.

Postat
  • Members
Eu am luat intre 4600-5000 lei intr-o luna intreaga adica 1-30 cu o medie de 10 mii km

colegu dupa cat timp tea chemat la munca du pa ce ai terminat cursurile

dami si mie numarul tau de telefon

Postat
  • Members

Vineri termini cursurile duminica pleci la budapesta si miercuri ai semnat contractul si pleci pe camion cu un titular

pe privat

daca continui sa scrii gen chat vei pierde comentariile

• 3 weeks later...
Postat
  • Members

A mai sunat cineva recent, a mai mers la test? ce noutati mai sunt?

Eu vreau sa merg saptamana viitoare la Miercurea Ciuc. Mai nou am vazut in ziar si anuntul celor de la Vecorom care intermediaza angajari la firme de Ungaria si Anglia. A mai aparut si aici stirea asta. O fi mai bine prin firma asta de intermediere?

Din ce am citit pe acest topic cel mai bine e sa mergi direct fara telefon fara intermediari etc.

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Colegi, ceva noutati?

Eu inca nu am ajuns la Miercurea Ciuc pentru ca am sunat si dupa ce intr-un final mi-a raspuns, mi-a zis ca imi face legatura, am asteptat vreo 2 minute la telefon dar nu a raspuns nimeni si au inchis. Am incercat sa mai sun dar nu a mai raspuns nimeni.

De asta am zis sa nu ma duc asa aiurea(650km) poate ca nici nu mai fac interviuri in Romania, sa ajung pe acolo si sa imi spuna ca am venit degeaba. Daca ma poate lamuri careva, va rog sa imi spuneti, mai fac interviuri/cursuri? sa ma duc la Miercurea Ciuc asa la ghici  sau nu?  Multumesc si drumuri bune celor ce sofeaza!

Postat
  • Members

Este cineva care merge la curs saptamana viitoare 2-6martie ?sunt din bacau si caut un coleg cu masina sa ma ia si pe miine,contribui la combustibil.0740267702

Postat
  • Members

Salutare.Mai stie cineva daca mai au regula cu permisul luat pentru bautura?eu l-am avut in 2010,iar anul trecut cand am fost la ei,dupa ce am dat testul si proba practica au spus de regula asta(nu conteaza daca ai avut alcoolemia sub limita de penal,cazul meu)?

Postat
  • Members

Salutare.Mai stie cineva daca mai au regula cu permisul luat pentru bautura?eu l-am avut in 2010,iar anul trecut cand am fost la ei,dupa ce am dat testul si proba practica au spus de regula asta(nu conteaza daca ai avut alcoolemia sub limita de penal,cazul meu)?

Salutare, din cate s-au scris mai inainte de catre alti colegi, se pare ca acest aspect nu le place. 

Postat
  • Members

va mltumesc colegii penrtu raspuns.ma intreb daca nu sunt constienti ca acest lucreu dispare din cazierul auto dupa 5 ani de zile,incepand din 1 ianuarie anul urmator producerii evenimentului....dar....asta este.un sfarsit de saptamana placut

• 3 weeks later...
Postat
  • Members

Salutare tuturor, maine dimineata pe la 6.00 plec din Brasov catre Ciuc. Daca sunt doritori, ii iau cu draga inima.

Postat
  • Members

Salutare tuturor, am fost, am scris, am condus si am fost admis. Cei care vor sa se angajeze la Waberer's, si au sunat si implicit li s-a spus ca momentan nu angajeaza, duceti-va la Ciuc, marti si miercuri la ora 8.00, si dati testele. Au nevoie de oameni pana in vara. Testarea este descrisa cu ceva pagini in urma de colegul Adrian si parca inca cativa colegi. Nu-i greu, deci nu imposibil. Drumuri bune tuturor!

Postat
  • Members

Colegii ce acte mai sunt necesare,daca sunt ceva schimbari

Colegu, te duci cu actele tale: permis, atestat/e, cartela, carte identitate. Dupa ce esti admis, iti va da o hartie cu ce trebuie sa mai aduci: cazier judiciar, rutier, certificat nastere.....

Postat
  • Members

un coleg care a aflat ceva au dat drumul la sediul din milano (italia) si daca au ceva date de contact pentru  angajare.

Editat de cico_3504

Postat
  • Members

Eu inca lucrez la ei dar nu am auzit de Italia nimic, nici macar ca ar vrea sa facă acolo ceva.Doar de Anglia am auzit.

• 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.