Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Postat
  • Members

Ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa ajung la KB? Am experienta 3 ani in tara. Am toate categoriile si atestatele in schimb mai slabut cu engleza. 0740177332. Multumesc colegii.

• Răspunsuri 845
  • Citiri 218,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ce fumezi? Pare bun! La multi ani tuturor colegilor de la KB si nu numai! S-aveti un An Nou fericit!

• da,ma intorc eu inapoi ))))))

• Chiar nu mi se pare normal sa platesc . Si chiar pe unde am lucrat nu am platit dar nici nu vreau sa platesc de gresit fiecare gresim dar eu sunt angajat cu salariu nu partener.

Postat
  • Members

Domnul Voicu e in masura sa te ajute mai mult decat noi de pe forum.

Aici e numarul dansului 0770675921

Eu ACUM am primit telefon de la dansul si luni plec in Danemarca.

Doamne ajuta ca eram in depresie deja.

Postat
  • Members

hehe,stiam eu ca cu rusinea mori de foame.Felicitari,sa fie intr-un ceas bun

Postat
  • Members

MihaiAndrei, felicitari, sa fie intr-un ceas bun ! Astazi au mai plecat 10 soferi spre DK.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Postat
  • Members

Mulţumesc încă odată.... Îmi spunea un coleg într-un mesaj cum că speditita la care am să fiu e foarte bună pentru începători...pentru că nu îmi e ruşine să recunosc dar îmi e o oarecare frică de tonaj...da mă gândesc că o să îmi fie şi de ajutor la ceva frica asta.

Doamne Ajută'

Postat
  • Members

MihaiAndrei, sa inteleg ca stii deja la ce speditie o sa fii?

Postat
  • Members

Din cate stiu la ANCO sunt containere si se fac multe vami, porturi, deci daca stai bine cu engleza nu cred sa fie probleme. Initial si eu trebuia sa fiu la ANCO ( cel putin asa stiam de la Cluj ). Pana la urma nu e f importanta speditia, imp e sa-ti placa soferia, ce tragi dupa tine nu are nici o relevanta :)

Postat
  • Members

Engleza o vorbesc aproape ca şi româna.

Ai dreptate...soferia să îţi placă nu ceea ce tragi după tine.

Dar după cum m-i s-a explicat e o speditie bună.

Postat
  • Members

Salutare,

MihaiAndrei - ceva impresii pozitive ca si incepator? Stiti cumva daca se da test de conducere?

Postat
  • Administrators

Nu inteleg de ce va e frica de condus.. nu pt asta ati facut scoala? Frica (adica retineri) sa aveti cu plata taxelor, autostrazi, dormit in cabina, etc.. ca astea nu le inveti la scoala. Dar sa conduci.. inveti.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Postat
  • Members

Pai de mers cu fata nu e problema, treaba grea e cu parcarile ..

Postat
  • Members
Pai de mers cu fata nu e problema, treaba grea e cu parcarile ..

nici nu ai idee cat e de usor si ce usor se invata daca inveti reperele bine

Postat
  • Members

Pai .. aprofundez cu un prieten, tocmai am fost la a 2-a sedinta de parcari si cuplare semiremorca.. Parca incep sa mai prind ceva. La kurt doar pe cabina se sta? Drumuri Line!

Postat
  • Members

Salutare.

Nu am avut internet ca nu stiu de ce merge asa greu netul asta de la birouri.

sa va zic asa pe sleau ca eu sunt din Maramures si noi le zicem lucrurilor pe fata.

1- Nu am dat nici un test de nici un fel....*( era un coleg mai sus care intrebase )

2- E ok. ( din ce stiu eu se fac angajari .....asa ca daca vrea careva sa vin acum e momentul. ( Specific : Eu (MihaiAndrei) asa zic ca acum e momentul)

3- Conditii bune ai . ( Dusuri, masini de spalat, ai si wireless din cand in cand da e 27 de euro pe luna netul prepaid deci nu e stres.

4- Da se sta pe cabina. Cel mai bine...tu t=i le faci cum vrei tu .

Astea fiind spuse, eu dupa ce am fost cu un Baiat Adevarat 2 zile pe cabina m-a lasat singur sa ii dau cheie de luni....sincer imi e frica dar asta e........am cunoscut un baiat tot asa tanar ca mine la fel cu 0 km condusi pe care l-a dat din prima singur.

deci eu ce sa zic ?

Nu am ce sa zic. sunt Fericit ca am de munca.....si vreau sa fac treaba. cam atat.

Hai....Doamne`Ajuta.

PS: insistati la D-l Voicu cu telefonul ca raspunde mai greu da pana la urma tot raspunde.

Postat
  • Members

Salutare, masinile sunt dotate cu frigider, gps, etc? Ca am auzit de firme in DK la care trebuie sa te prezinti cu gps-ul tau ..

Postat
  • Members

Revin cu noutati, tin sa mentionez ca sunt incepator. Am discutat cu Dl. Voicu ( dupa multiple insitente la telefon) si am inteles ca e o speditie in care ai ocazia sa mergi 2-3 saptamani cu cineva sa te invete.

Deci daca stiti engleza, merita incercat.

Personal, trebuie sa ma prezint la data de 13 la Cluj. Sper sa fie cu noroc, in ciuda datei :)

Succes tuturor.

Ps. MihaiAndrei - astept update vis-a-vis de prima cursa, Drumuri line.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.