Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Salut,oameni buni!Azi mi-am ridicat si eu pasaportul,certificat provizoriu(inlocuitor card sanatate),am facut fisa medicala pt siguranta circulatiei si avizu psiho.Mai am sa fac poze,copii si sa cer o recomandare de la ultimul loc de munca,mai precis penultimul unde am lucrat 10 ani,pt ca la ultimul am lucrat 3 zile si nu stiu cat de bine m-au cunoscut in acest timp sa-mi poata da ei referinte.Sper ca cel tarziu Luni sa trimit si eu dosaru si sa ne cheme pe toti cat mai curand,pt ca stiu ca suntem multi in situatia mea.Bafta tuturor!   

• Members
Postat

trebuie cazier  judiciar.eu asa trimit si am vazut ca toti au facut la fel,oricum au mai fost discutii pe tema asta aici pe forum, si cred ca daca se cerea auto ar fi specificat in lista aia cu acte pe care ti-au trimis-o.bafta!

• Members
Postat

Sper ca nu va plictisesc cu intrebarile mele,dar daca sa zicem ca patronasul de la ultimul loc de munca nu vrea sa mai auda de voi sau va da o recomandare negativa in cazul asta ce facem? ca la noi in RO totul este posibil(nu le pica bine cand raman cu ochii in soare) 

• Members
Postat

colegii eu cand am trimis dosarul am trimis actele de la punctele 1 inclusiv 11, mai putin punctul 3, fara poze fara recomandare de la ultimul loc de munca si cand am sunat mi-au zis ca dosarul este complet. ca doar zice pe lista care o trimis ei, "DOCUMENTE  NECESARE PENTRU DOSAR

Actele pentru dosar se pregatesc doar in copii pana la punctul 11 inclusiv al acestei liste! Celelalte puncte se vor pregati ulterior angajarii!

iar in legatura cu cazierul acum aud pentru prima oara de cazier judiciar sau auto. eu cand mi-am scos cazier am completat un formular iar la sfarsit am specificat ca e pentru angajare. acum voi la ce va referiti in legatura cu cazierul judiciar sau cel auto? care e diferenta?  :-\

• Members
Postat

Cazierul auto sau rutier, il scoti de la serviciul rutier judetean care a eliberat permisul, costa 4 lei, si se refera strict  la evenimentele rutiere pe care le ai avut, daca le ai avut ,intr=o perioada data, pe care de altfel o poti alege tu in cererea pe care ai sa o faci acolo. Sper sa te fi ajutat..... RESPECT.

• Members
Postat

si eu la fel cred ca tot cazier judiciar trebuie si va zic si de ce.....am sunat saptamana trecuta la ei sa intreb de dosar daca e complet, si a raspuns o doamna care mi-a zis sa astept, si in timp ce asteptam se auzea in telefon ca respectiva doamna vorbea cu cineva de acolo si ii explica ca nu are cu ce sa il ajute pentru ca are cazierul patat. persoana respectiva era acuzata de viol.

chestia ca nu mai auzisem de cazier auto :)

• Members
Postat

eu nu iti zic din auzite, fratimiu a plecat la ei acum 2 luni , si-a scos cazier judiciar si fara nici o recomandare de la ultimu loc de munca, daca ti-a zis ca dosaru e complet asteapta ca te suna

• Members
Postat

Inca o data va intreb si va rog care sunteti in masura sa-mi raspundeti !La mine in AVIZUL MEDICAL scrie asa :D-nul_____ CNP___a fost examinat pentru control periodic,cu fisa medicala tip sig.circ.nr___pentru functia cu responsabilitate in siguranta circulatiei SOFER MARFA SI PERSOANE si a obtinut avizul:  APT SOFER MARFA SI PERSOANE                                                                                                                                          Pe cand in documentele pentru dosar se cere:                                                                                                                                                                AVIZ MEDICAL (TIP sig circulatiei)-apt transport intern/international marfuri generale                                                                                                            .                                                                                                                                                                                                                                        Voi ce ziceti,ca nu stiu ce sa fac?

• Members
Postat

Salut, la mine pe fisa scrie conducator auto transport intern si international marfuri generale.....nu vad de ce ar fi o problema ca la tine nu e specificat intern sau international, vad ca s-a pomenit ceva de poze...la mine in lista nu scrie nicaieri de poze, la niciun punct, e nevoie de ele?

• Members
Postat

VIRGIL TIMIS esti angajat la ei in momentul de fata ?  Tu zici ca te-ai angajat tot cu periodicul si este valabil,dar pot sa folosesc si AVIZUL PSIHOLOGIC in care scrie asa :      D-nul - - - CNP- - - a fost examinat psihologic la data de 11/01/2010 pentru: ,,Mentinere functie" si a obtinut urmatorul aviz: APT PSIHOLOGIC transport intern persoane.

• Members
Postat

salut colegii!

salariul unui titular la cat ajunge la Hartltrans?

sal colegu

cineva pe aici zicea de 600 de euro... super tare... sa fii tanar si aproape fara experienta si sa lucrezi pe atatia bani...  ;)

• Members
Postat

Sper ca nu va plictisesc cu intrebarile mele,dar daca sa zicem ca patronasul de la ultimul loc de munca nu vrea sa mai auda de voi sau va da o recomandare negativa in cazul asta ce facem? ca la noi in RO totul este posibil(nu le pica bine cand raman cu ochii in soare)

daca iti da recomandare negativa mai bine nu o mai trimiti unde vrei sa te angajezi  ;D

ca sigur nu ti-e de ajutor  ;)

• Members
Postat

de poze se zice la pct. 13 si ei zic sa rezolvi cu actele inclusiv pana la 11, deci mai au rost pozele? eu am trimis fara

Se trimite dosarul doar in copii pana la punctul 11 inclusiv! Deci de la punctul 12 celelalte acte si poza tip C.I se pregatesc ulterior angajarii, le vei lua cu tine cand te vor chema la TM.  Bafta si numai bine!
  • Members
Postat

sal colegu

cineva pe aici zicea de 600 de euro... super tare... sa fii tanar si aproape fara experienta si sa lucrezi pe atatia bani...  ;)

Tare fericit esti cand auzi de cei 600 euro. Tu cunosti banii? Mi-ar place sa te vad dupa o luna pe afara cu banii astia :-\

• Members
Postat

salut colegii!azi am trimis si eu dosarul,dar fara recomandare ca n-am mai avut pofta sa alerg dupa ea si am vazut aici ca accepta si fara,sper sa fie asa.l-am trimis prin Fan curier,au zis ca ajunge maine.bafta tuturor!

• Members
Postat

Salutare! :) Am trimis si eu acum doua zile dosarul, ieri a ajuns la ei, astazi ii sunai, vorbii cu un tip te treaba care imi zisa ca dosarul este complet, deci totul ok si sa raman in asteptare, daca nu ma suna saptamana viitoare, sa dau eu un telefon. Sper sa fie ceva sanse sa plec. Bafta la toata lumea.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.