Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hartltrans Romania - Timisoara

Featured Replies

• Răspunsuri 3,9k
  • Citiri 761,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sashatulcea
    sashatulcea

Salutare la toti colegi o sa scriu cateva intamplari petrecute la aceasta firma dupa care fiecare trage concluzia daca e bine sau rau sa te angajezi la ei,eu am ajuns la ei dupa mai multe cv-uri trimi

• Mario Bandit
    Mario Bandit

Esti candidatul perfect !!

• Mario Bandit
    Mario Bandit

De unde ai inteles tu ca ti-am raspuns cu sarcasm ?  Ei asta cauta , tineri , fara indemanare , naivi , si ,, ieftini .,, ... Te incadrezi ?  Citeste subiectul ...cap coada .  

Posted Images

Postat
  • Members

Pai cred ca de maine putem suna.Eu maine ma duc la CF2 sa-mi fac fisa medicala si dupa aceea ii sun sa le trimit dosarul.Daca a sunat cineva si azi poate ne zice si noua.

Postat
  • Members

Eu maine ii sun,sa le zic ca am luat si adr si ii intreb si de angajari,eu am dosarul din noiembrie la ei.Peste 3 luni imi expira cardul de sanatate..Poate ne suna si pe noi odata si odata.

Postat
  • Members

Am sunat si eu astazi pe la ora 10 bine inteles dupa ce am incercat vre-o 20 minute la rand ca datea mereu ocupat :)) si a zis  din februarie ca mai asteapta dosare .Am intrebat si de cardul european daca putem sa il inlocuim cu asigurare de calatorie si a zis ca nu ,ca doar cu cei de la cnsas au contract. :) ( pe mine ma costa 606 lei cardul :| )

Postat
  • Members

Am sunat si eu astazi pe la ora 10 bine inteles dupa ce am incercat vre-o 20 minute la rand ca datea mereu ocupat :)) si a zis  din februarie ca mai asteapta dosare .Am intrebat si de cardul european daca putem sa il inlocuim cu asigurare de calatorie si a zis ca nu ,ca doar cu cei de la cnsas au contract. :) ( pe mine ma costa 606 lei cardul :| )

cred ca au dosare sa isi zideasca casa cu ele :))

Postat
  • Members

Colegi care ati depus dosare la ei ma puteti ajuta si pe mine cu o adresa de email ceva... ?nu am cum sa il depun personal cine are ideie cum sa fac ? MS mult .

Postat
  • Members

Colegi care ati depus dosare la ei ma puteti ajuta si pe mine cu o adresa de email ceva... ?nu am cum sa il depun personal cine are ideie cum sa fac ? MS mult .

rasfoieste putin topicul si gasesti adresa,apoi trimiti dosarul prin curierat. ;)ce-i asa greu >:(
Postat
  • Members

Hai ca am sunat si eu si sa vezi surpriza,ca trebuie sa-l depun personal...pai cum  sa fac ca eu sunt din Giurgiu...cica daca nu pot sa vin personal sa-l trimit prin posta cu o fotografie mai recenta si daca voi fi respins mi-l vor trimite inapoi :( .Aiurea imi i-au gandul de la ei...ma duc la aia de la Ploiesti ca si aia ma i-au fara exp.

Postat
  • Members

Salut colegul,eu sunt din Giurgiu, nr meu daca e sa vorbim pentru a merge impreuna este 0763630260

Postat
  • Members

despre ce firma din ploiesti este vorba colegu? ca si eu am sunat azi la hartl iar si tot asa mi-a zis cum ti-a zis si tie. :(

Hai ca am sunat si eu si sa vezi surpriza,ca trebuie sa-l depun personal...pai cum  sa fac ca eu sunt din Giurgiu...cica daca nu pot sa vin personal sa-l trimit prin posta cu o fotografie mai recenta si daca voi fi respins mi-l vor trimite inapoi :( .Aiurea imi i-au gandul de la ei...ma duc la aia de la Ploiesti ca si aia ma i-au fara exp.

Postat
  • Members

Eu vorbisem cu un coleg mai acum vreo luna sau mai bine si mi zicea ca nu are experienta dar ca vorbise la o firma din ploiesti si ca il pusese sa-si faca actele pt angajare.Daca nu ma insel firma se numeste TRANSCOM.Mai multe detalii sincer nu va pot da pt ca nu stiu.Daca aflu mai multe va spun

Postat
  • Members

@CatalinGR multumesc pentru raspuns. o sa incer si eu sa sun pe la ei.

@valysoferulbraila nu stiu ce sa zic. Da-le un telefon si te lamureste doamna/domnisoara Camelia :)

Postat
  • Members

Camelia e aia care e pe "Facebook" sub numele de Filip Camelia din Timisoara? Arata extraordinar!

Postat
  • Members

Camelia e aia care e pe "Facebook" sub numele de Filip Camelia din Timisoara? Arata extraordinar!

pe tine te intereseaza un job sau .......?de ce ai intrat frate pe forum? eu ti as da ban ip

Postat
  • Members

Imi cer scuze...                                                                         Macar ai fost atent si ai modificat repede mesajul initial.Eu insa l-am vazut si citit.Jignirea sub orice forma a membrilor forumului este interzisa!

Postat
  • Members

Mai nou, spun cativa colegi mai sus ca vor sa depunem dosarul personal, sau o poza mai recenta in dosar...bla..bla..

Eu personal am ajuns la concluzia ca d-na Camelia nu cauta soferi, cauta striperi si manechine masculine...sau ceva de genu asta..rusinica..

Si am mai tras concluzia ca, cu cat stai mai departe de Romania cu atat ai mai putine sanse sa innebunesti....

Postat
  • Members

Eu am dus dosarul personal in luna iunie 2012 - din Bucuresti am batut drumul pana la Timisoara, am facut si cardul european (adica dovada aia) pe care am platit 450 de ron. Vreau sa va zic ca din luna iunie si pana in prezent nu am primit nici un telefon de la Hartl in conditiile in care dosarul era bun.

Multumesc lui D-zeu ca mi-am gasit de lucru si nu am stat la mana lor.

PS: Ce se mai aude de Renegatul ca vad ca a plecat in noiembrie la Hartl si nu a mai dat nici un semn de viata???!!!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.