Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Am primit si eu un telefon astazi de Hartl, m-au chemat de marti sau miercuri. Parerea mea este ca sunt putine sanse sa fii sunat daca nu ai dosarul complet.

• Members
Postat

Da, pentru plecare, urmeaza sa-mi comunice ziua exacta dupa ce ma prezint luni la ajfom pentru a-mi face repartitie

• Members
Postat

Da, este din scurt, de aceea m-a si intrebat daca sunt disponibil. Nu sunt angajat, probabil ca pentru ei asta constituie un avantaj pentru ca pot sa te cheme in orice moment.

• Members
Postat

sal stie cineva daca la dosar pentru hartl in loc de cardul de sanatate pun o copie de pe"tesera sanitara"din italia ca are acoperire in toata UE ca in 2011 am fost internat la bv si doctorii de acolo m-au gasit asigurat

• Members
Postat

Salut, din cate stiu si am citit pe forum ei lucreaza doar cu CNAS. Acum ca sa fii mai sigur poti sa dai un telefon si sa-i intrebi direct pe ei.

• Members
Postat
care stie cum se obine cardu asta d sanatate

Colegu te duci la CNAS de unde apartii si intrebi acolo la ghiseu...ideea e ca ultimii 5 ani trebuie sa ai contributie completa...si mai platesti 6 luni in avans...plata o faci la ANAF

• Members
Postat

Nici eu nu am lucrat deloc si m-a ajuns 512 lei. Trebuie sa platesti din urma doar pe ultimele 6 luni si apoi platesti mai departe pe perioada in care vrei sa fii asigurat( o luna, doua, trei...) in cazul meu am mai platit pe inca 6 luni

• Members
Postat

Nu, nu..se pare ca nu m-am facut inteles prea bine, 512 lei a fost suma totala pe 6 luni din urma si 6 luni in avans cum ar veni..

• Members
Postat

salutare tuturor am trimis si eu actele la hartltrans pe 06 .01.13 si am sunat dupa o saptamana si mi sa spus sa astept ca ma vor suna ei ,acuma nu mai stiu ce sa cred am citit ce ati scris voi pana acuma da este adevarat se cheltuie foarte multi bani pe acte mai ales daca nu lucrezi si despre cardul de sanatate ar trebui sa sune ei cred sa zica daca trebuie ceva inlocuitor la card si am inteles ca mai trebuie sa ai si cont la nu stiu ce banca pe faxul ala de la ei nu zice nimic

430087_204574856316462_1802602335_n.jpg

• Members
Postat

da colegu madalancristi te intelegem ,suntem multi care am depus dosarul la ei si acum dormim cu telefonu in mana asteptand sa sune..grea mai este asteptarea ,parerea mea ca si amultora este sa incerci sa bagi dosarul si la alte firme sau C.V , sa nu ne culcam pe o ureche si sa asteptam mai rau decat lozul norocos de la loto..poate avem mai multe sanse sa castigam la loto decat sa fim sunati ..

• Members
Postat

am vazut ca tu esti din timis , unde am mai citit eu ma inainte spuneau colegi ca mai nou prefera sa angajeze din judetul timis ca ar fi mai aproape in fine nu stiu daca este adevarat pe mine ma intereseaza un singur lucru sa stiu sigur daca ma vor chema,este ca cei de la firma hartltrans sunt singuri care angajeaza fara experienta si asta conteaza foarte mult si intradevar aice depinde foarte mult si de persoana cat de mult se adapteaza la conditiile care se cer.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.