Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hartltrans Romania - Timisoara

Featured Replies

• Răspunsuri 3,9k
  • Citiri 762,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sashatulcea
    sashatulcea

Salutare la toti colegi o sa scriu cateva intamplari petrecute la aceasta firma dupa care fiecare trage concluzia daca e bine sau rau sa te angajezi la ei,eu am ajuns la ei dupa mai multe cv-uri trimi

• Mario Bandit
    Mario Bandit

Esti candidatul perfect !!

• Mario Bandit
    Mario Bandit

De unde ai inteles tu ca ti-am raspuns cu sarcasm ?  Ei asta cauta , tineri , fara indemanare , naivi , si ,, ieftini .,, ... Te incadrezi ?  Citeste subiectul ...cap coada .  

Posted Images

Postat
  • Members
colegul de la tirgu jiu poti sa imi dai un apel pe nr asta 0746019704 sunt tot din gorj.

suntem 2

Postat
  • Members
In legatura cu lichidarea... Poate nu m-am exprimat bine. Nu ai voie sa lucrezi nicaieri fara sa fii angajat. Doar daca angajatorul risca sa fie prins la un control al ITM.

nu a zis nimeni niciunde ca se angajaza fara acte.

Postat
  • Members

cu cristi am vorbit poti sa imi dai si tu un apel daca vrei florin.

Postat
  • Members

cu cristi am vorbit poti sa imi dai si tu un apel daca vrei florin.

Postat
  • Members

vezi ca sunt suteeeee de pagine despre ,hartltrans,, cauta la locuri de munca :D

Postat
  • Members

Am mai citit si eu ceva din urma pe aici si te dezorientezi total am vazut ca si varsta conteaza este ca eu cand am sunat mi sa spus ca trebuie sa ai intre 21 si 40 dar vad ca de pe la 35 nu te mai chiama te evita si se chieltuie o gramada de bani cu actele......sa speram ca nu este adevarat .... :(

Postat
  • Members

nu cred ca este adevarat in legatura cu varsta.eu am aproape 39 si cand m-a intrebat ce varsta am, a spus ca e bine si pot depune dosarul.l-am depus de o saptamana.maine o sa sun sa vad ce mai zic.bafta la toti.

Postat
  • Members

sal gica si eu sper sa fie adevarat si sa ne cheme dar sa citesti si tu cu atentie daca nu ai citit sa incepi de la pagina 1 si sa vezi ce se scrie de ex este unul care il chiama emanuel sa vezi ce a patit in final si eu am miercuri trei saptamani de cand am trimis actele pentru dosar dar daca mai trece timpul se vede rezultatul si am si sunat la ei de ex.vineri mi sa spus ca dosarul este complect si daca sant disponibil si a zis ca o sa ma sune colegi lor.....in fine mai vedem ce se intampla. :-s

Postat
  • Members

Ar mai fi o speranta sa vorbim cu cei care sant titulari sa ne mai puna cate o vorba buna.... este cam ciudata problema asta cu experienta ca toate firmele o cer si pentru cei care au nevoie de doi soferi eu asta nu am inteles ca nu sunt toti tari de cap si nu pot invata de ex. in belgia,spania se uita sa sti o limba de circulatie internationala si doar atat....

Postat
  • Members

exact ca si la mine da trebuie sa astepti sau mai precis trebuie sa nu mai faci nimic sa le stai la dispozitie ...

Postat
  • Members

Cred ca selectarea dosarelor se face in functie de persoana care se ocupa de introducerea lor pe calculator apoicele ramase la gunoi

Postat
  • Members

In ziua de azi si maculatura valoreaza ceva bani voi trimiteti dosarele ca noi va luam banii

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.