Members Costachescu Postat Iulie 8, 2013 Members Postat Iulie 8, 2013 ms mult, o sa sun dimineata si postez aici tot ce-mi spune. Citează
Members Costachescu Postat Iulie 9, 2013 Members Postat Iulie 9, 2013 Am sunat la ei si au zis sa le dau un numar de fax k sa-mi trimita actele necesare. Se mai fac angajari. Citează
Members Costachescu Postat Iulie 9, 2013 Members Postat Iulie 9, 2013 buna colegu..ai sunat la cei de la hartl?? vrei sa depui dosarul le ei? Citează
Members CodrinM Postat Iulie 9, 2013 Members Postat Iulie 9, 2013 @ Costachescu, mai cer recomandare de la ultimul loc de munca? Citează
Members Speed_Devil Postat Iulie 9, 2013 Members Postat Iulie 9, 2013 Salut.Daca am varsta de 20 de ani ma iau in considerare pentru angajare?.Am tot ce imi trebuie si experienta pe dube de B Citează
Members Costachescu Postat Iulie 9, 2013 Members Postat Iulie 9, 2013 @ Costachescu, mai cer recomandare de la ultimul loc de munca? cer, dar daca nu ai mai lucrat, nu ai de unde sa le dai recomandare Citează
Members Costachescu Postat Iulie 9, 2013 Members Postat Iulie 9, 2013 Salut.Daca am varsta de 20 de ani ma iau in considerare pentru angajare?.Am tot ce imi trebuie si experienta pe dube de B suna le ei si o sa afli, eu stiu ca au limita 21 si 40 acuma incearca si tu numarul il gasesti mai sus Citează
Members alim_delo Postat Iulie 9, 2013 Members Postat Iulie 9, 2013 Eu le-am scris un mail si au raspuns.Cred ca lamureste pe toata lumea.... Buna ziua, Va multumim pentru interesul manifestat pentru anuntul postat de firma noastra in ceea ce priveste angajarea de soferi de tir. Posturile disponibile sunt pentru ajutor de sofer, soferi cu minim de experienta sau chiar fara experienta. In cadrul firmei noastre, incepand ca si ajutor de sofer aveti posibilitatea ca dupa perioada de invatare sa ajungeti titular si sa aveti la randul dumneavoastra un ajutor de sofer. Atuurile firmei noastre: - angajarea cu contract de munca pe perioada nedeterminata - posibilitatea de a invata ce inseamna sa practici meseria de sofer de tir pe comunitate - avantajul de a vedea aproape toate tarile Europei - dupa perioada de invatare, aveti posibilitatea de a trece pe postul de titular si de a invata si dumneavoastra alti soferi incepatori, salariul ca si titular de camion fiind mult mai atractiv Atasat aveti lista cu actele necesare angajarii. PENTRU a putea depune dosarul in vederea angajarii, trebuie sa aveti 21 de ani impliniti. Locurile pentru cei cu varsta peste 40 ani sunt limitate. Dosarele se depun la sediul firmei noastre, iar in cazul in care sunteti din alta localitate, le puteti trimite si prin posta sau curierat. Actele se depun doar in copie, NU in original. Va rugam sa depuneti /trimiteti dosarul doar in momentul in care aveti toate actele din lista atasata. Cu respect, Echipa Hartl Crew Romania Srl Citează
Members Costachescu Postat Iulie 9, 2013 Members Postat Iulie 9, 2013 Imi poti trimite si mie lista aia pe mail, ca se chinuie de azi dimineata sa-mi trimita un fax si pauza. adresa mea de mail este costachescu_alexandru@ymail.com ms mult! Citează
Members alim_delo Postat Iulie 9, 2013 Members Postat Iulie 9, 2013 acum descarc Microsoft office si apoi pot sa deschid lista aia si o sa ti-o trimit Citează
Members alim_delo Postat Iulie 9, 2013 Members Postat Iulie 9, 2013 costachescu ti-am trimis e-mail Citează
Members Costachescu Postat Iulie 9, 2013 Members Postat Iulie 9, 2013 costachescu ti-am trimis e-mail Multumesc mult! Astia nu au mai reusit sa-mi trimita fax:))) au telefonie de la romtelecom Citează
Members CodrinM Postat Iulie 10, 2013 Members Postat Iulie 10, 2013 @ Costachescu, mersi de raspuns. Eu sunt angajat acum, dar nu ca sofer (si nici n-am fost angajat ca sofer profesionist). Daca ajung la ei voi fi sofer 2. Daca cer conducerii o recomandare imi cam tai craca de sub picioare, ca ei inca nu stiu ca vreau sa plec. Deci cu recomandarea pentru mine e cam greu (cel putin acum). Poate dupa ce-mi depun demisia alta va fi situatia. O zi buna! Citează
Members cristalbc Postat Iulie 10, 2013 Members Postat Iulie 10, 2013 salutare!! baieti ati primit careva raspuns de la Hartl? ati plecat? sunt si eu interesat de aceasta companie si as vrea sa depun dosarul. Eu am putin a experienta pe camion dar nu ceea ce cer patronii firmelor de transport si as vrea sa merg la Hartl chiar si ca sofer 2 ca sa imi fac putin experienta pe UE. astept un raspuns. multumesc anticipat Citează
Members vladutzpn Postat Iulie 10, 2013 Members Postat Iulie 10, 2013 parerea mea pentru cei care lucrati in alte parti e sa nu va dati demisia pentru ca eu am asteptat 3 saptamani sa ma sune(sunt altii care au stat luni si nu au fost inca sunati) ... trimiteti dosarul fara recomandare ... oricum cei care aveti experienta cat de cat nu cred ca o sa va convina sa va duceti sofer 2 ca sunt bani putini si daca mai ai si ghinion si dai de un titular care nu stie nici pentru el( ca mai sunt cazuri) sau unii care merg cu bautura in cap e nasol ... oricum si eu tot la ei am inceput si pot spune ca acuma lucrez singur si totul e ok ... bafta Citează
Members CodrinM Postat Iulie 10, 2013 Members Postat Iulie 10, 2013 parerea mea pentru cei care lucrati in alte parti e sa nu va dati demisia pentru ca eu am asteptat 3 saptamani sa ma sune(sunt altii care au stat luni si nu au fost inca sunati) ... trimiteti dosarul fara recomandare ... oricum cei care aveti experienta cat de cat nu cred ca o sa va convina sa va duceti sofer 2 ca sunt bani putini si daca mai ai si ghinion si dai de un titular care nu stie nici pentru el( ca mai sunt cazuri) sau unii care merg cu bautura in cap e nasol ... oricum si eu tot la ei am inceput si pot spune ca acuma lucrez singur si totul e ok ... bafta Sa inteleg ca nu mai lucrezi la ei, nu-i asa? Citează
Members cristalbc Postat Iulie 10, 2013 Members Postat Iulie 10, 2013 eu am lucrat in romania pe cifa si bascula nu am lucrat pe tir. ceea ce am eu, nu este considerata experienta de patronii firmelor de transporturi. daca ai lucrat la hartl spune-ne si noua ce bani ai luat ca sofer 2 si cum se lucreaza? se respecta timpii de conducere si pauzele? care este perioada de timp in care vei sta sofer 2? ca ma nimeresc cu un sofer care nu stie nici ptr el ptr mn nu e pb. eu vreau doar sa conduc pe international pentru ca autocamioanele pe care am lucrat aveau cutii de viteze care sunt si pe tir....deci nu e probl la schimbarea vitezelor. problema e la bagat la rampa, agatat/dezgatat remorca/ documente de transport in comunitatea europeana, lunginea, s.a.m.d Citează
Members Costachescu Postat Iulie 10, 2013 Members Postat Iulie 10, 2013 Eu imi fac actele deocamdata. dureazaputin pana le fac. Apoi le trimit si sper sa ma sune. Citează
Members cristalbc Postat Iulie 10, 2013 Members Postat Iulie 10, 2013 @Costachescu: Omule da-mi si mie un id de mess te rog frumos ptr ca eu am niste nelamuriri in legatura cu unele acte, preturi si as vrea niste indrumari daca nu te deranjeaza. Daca nu vrei sa dai id nu e nici o problema putem vorbi si aici. Citează
Members Costachescu Postat Iulie 10, 2013 Members Postat Iulie 10, 2013 @Costachescu: Omule da-mi si mie un id de mess te rog frumos ptr ca eu am niste nelamuriri in legatura cu unele acte, preturi si as vrea niste indrumari daca nu te deranjeaza. Daca nu vrei sa dai id nu e nici o problema putem vorbi si aici. alexandru_costachescu id-ul de mess Citează
Members vladutzpn Postat Iulie 11, 2013 Members Postat Iulie 11, 2013 asa e , nu mai lucrez la ei din aprilie . . . ca ajutor iti iei 600 ron si 450 euro .... depinde de ce titular nimeresti daca te invata ceva sau nu ... cu programul in general se respecta dar tot de titular depinde .... se mai merge si la magnet , desi nimeni nu te pune ... titular devii dupa aproximativ 6 luni dar e posibil si mai devreme ... bafta Citează
Members CodrinM Postat Iulie 11, 2013 Members Postat Iulie 11, 2013 asa e , nu mai lucrez la ei din aprilie . . . ca ajutor iti iei 600 ron si 450 euro .... depinde de ce titular nimeresti daca te invata ceva sau nu ... cu programul in general se respecta dar tot de titular depinde .... se mai merge si la magnet , desi nimeni nu te pune ... titular devii dupa aproximativ 6 luni dar e posibil si mai devreme ... bafta Pai nu era 600 euro + salariul pe tara (minim pe economie)? Ca asa spuneau unii-altii pe aici ( in cele 180 de pagini de topic). Cica inainte ar fi fost 600 euro in care era inclus si salariul pe tara, apoi ar fi modificat la 600 euro + salariul pe tara. Nici nu stii pe cine sa mai crezi. O zi buna! Citează
Members MariusMan Postat Iulie 11, 2013 Members Postat Iulie 11, 2013 Salut colegi, si eu am terminat azi cu actele si urmeaza sa le trimit dosarul, sper sa am noroc. Bafta tuturor. Citează
Members Costachescu Postat Iulie 11, 2013 Members Postat Iulie 11, 2013 Salut colegi, si eu am terminat azi cu actele si urmeaza sa le trimit dosarul, sper sa am noroc. Bafta tuturor. Spune-mi si mie, te rog, cum e treaba cu actele. Ma refer la ultimele de la punctul 13 in colo. Daca nu am mai lucrat(cu carte de munca), trebuie sa le mai dau ceva? Citează
Members olaru mihai Postat Iulie 11, 2013 Members Postat Iulie 11, 2013 am si io o intrebare cat costa fisa medicala avizu psihologic cnnaseu Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.