Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hartltrans Romania - Timisoara

Featured Replies

Postat
  • Members

ionutpaun: daca nu ai mai lucrat nu ai nevoie de recomandare. eu m-am angajat la ei anul trecut si nu am trimis recomandare ca nu mai lucrasem nicaieri. m-au chemat si fara recomandare.

• Răspunsuri 3,9k
  • Citiri 761,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sashatulcea
    sashatulcea

Salutare la toti colegi o sa scriu cateva intamplari petrecute la aceasta firma dupa care fiecare trage concluzia daca e bine sau rau sa te angajezi la ei,eu am ajuns la ei dupa mai multe cv-uri trimi

• Mario Bandit
    Mario Bandit

Esti candidatul perfect !!

• Mario Bandit
    Mario Bandit

De unde ai inteles tu ca ti-am raspuns cu sarcasm ?  Ei asta cauta , tineri , fara indemanare , naivi , si ,, ieftini .,, ... Te incadrezi ?  Citeste subiectul ...cap coada .  

Posted Images

Postat
  • Members
ionutpaun: daca nu ai mai lucrat nu ai nevoie de recomandare. eu m-am angajat la ei anul trecut si nu am trimis recomandare ca nu mai lucrasem nicaieri. m-au chemat si fara recomandare.

Am inteles colegu multumesc frumos pentru informație ți-e si celorlalti colegi. Drumuri line!

Postat
  • Members

sa speram ca avem si noi noroc dupa paste cu angajarea!

Postat
  • Members

salut colegii.

Sunt incepator si vreau sa-mi fac si eu dosarul pentru Hartltrans , credeti ca e mai bine sa-l trimit prin posta sau sa-l trimit pe adresa de mail ?

Precizez ca sunt din Ploiesti si imi este greu sa ajung pana acolo doar pentru a depune dosarul. Cum e mai bine sa procedez?

Care sunt parerile avand in vedere ca sunt putine firmele care angajeaza incepatori , la Hartltrans sau Waberers ?

multumesc

Postat
  • Members

cred ca deja ai raspunsul dat...iti trebuie numai putina rabdare si sa citesti la acest subiect citeva pagini..succes

Postat
  • Members

Astazi am fost sunat si eu sa ma prezint joi la Timisoara pentru plecare vineri...mult succes va doresc !!!

Postat
  • Members
Bravo ,eu maine o sa pun la posta dosarul:) sper sa fiu sunat si eu

La mine a durat 3 saptamani pana sa ma sune..pune-l prin posta da da-l recomandat cu confirmare de primire..e vreo 10 ron...sa ai succes ;) !

Postat
  • Members

A mai fost sunat cineva care si-a bagat dosarul la Hartl?Mi-au trimis si mie mail cu actele dar nu stiu .ast rasp

Postat
  • Members

Nu am trimis actele,azi mi-au trimis mail cu actele necesare si deaia intrebam daca a mai trimis cineva sa nu fac dosarul degeaba

Postat
  • Members

eu trimit Dosarul miercuri. sa vedem ..

@ Ionut aici tre sa ai si putin noroc x_x

Postat
  • Members

@Fane babanu si pe mine m-au sunat tot de 2 ori dar nu am avut semnal mi-a venit mesaj in urma cand am intrat in semnal..o sa ii sun maine al prima ora :) sper ca pentru angajare

Postat
  • Members

ai sunat alex? ce tia zis? se mai fac angajari,stiti ceva? :)

Postat
  • Members

se fac frate ,se fac mereu,eu cind am avut dosarul complet am fost personal si dupa 8 zile am fost sunat

Postat
  • Members

salut , Hristos a Inviat!!! se fac angajari suta la suta, eu am fost marti(15.04.2014) cu dosarul si mi-au zis pe loc sa vin joi(17.04) sa vin sa semnez contractul de munca si sa imi faca instructajul. am fost joi si eram vro 40 chemati pentru angajare. Luni(maine) plecam in austria.

Postat
  • Members

Eu am trimis dosarul pe 20 martie si nici pana acum nu m-au sunat,am sunat azi si mia zis doamna de acolo sa astept ca ma suna cand au nevoie si ca sunt extrem de multe dosare.

• 2 weeks later...
Postat
  • Members
salut , Hristos a Inviat!!! se fac angajari suta la suta, eu am fost marti(15.04.2014) cu dosarul si mi-au zis pe loc sa vin joi(17.04) sa vin sa semnez contractul de munca si sa imi faca instructajul. am fost joi si eram vro 40 chemati pentru angajare. Luni(maine) plecam in austria.

wooow, super tare!

si eu astept de mai mult de juma de an :)))

Postat
  • Members

Si eu am trimis dosarul pe 17 aprilie si azi am fost sunat sa ma prezint la timisoara joi la ora 9

Daca este cineva care merge la timisoara sa imi lase pm si poate ne intalnim in trenul de bucuresti->timisora

Postat
  • Members

bafta maxima! drumuri bune

nu uitati sa mai scrieti o parere ,o idee sau o impresie aici!

toate cele bune tuturor!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.