Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hartltrans Romania - Timisoara

Featured Replies

• Răspunsuri 3,9k
  • Citiri 761k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sashatulcea
    sashatulcea

Salutare la toti colegi o sa scriu cateva intamplari petrecute la aceasta firma dupa care fiecare trage concluzia daca e bine sau rau sa te angajezi la ei,eu am ajuns la ei dupa mai multe cv-uri trimi

• Mario Bandit
    Mario Bandit

Esti candidatul perfect !!

• Mario Bandit
    Mario Bandit

De unde ai inteles tu ca ti-am raspuns cu sarcasm ?  Ei asta cauta , tineri , fara indemanare , naivi , si ,, ieftini .,, ... Te incadrezi ?  Citeste subiectul ...cap coada .  

Posted Images

Postat
  • Members

Eu azi am sunat la ei si le-am spus ca am dosaru din Ianuarie la ei si mi-au spus ca dosarul este ok si ca maine sa astept un telefon ca saptamana asta se fac angajari.A mai sunat cineva saptamana trecuta sau azi si i sa spus acelasi lucru?

Postat
  • Members

Baieti ce se mai aude de dosare? Se depun personal cum s-a mai scris sau e bine cu curierul?

Postat
  • Members

Atunci ce era treaba aia ca doar personal? A inventat-o cineva? Apropo colegu' Catalin... iti urez succes si sa te cheme!

Postat
  • Members

Nu a inventat nimeni treaba cu chematul la TM doar ca si-au dat si eu seama ca este cam exagerat si au zis ca este ok cu curierul...

Postat
  • Members

salutare stie cineva daca se mai accepta dosare la aceasta firma ca dupa cum vad noi din est si nord-este nu prea avem sanse mai ales daca suntem incepatori daca are cineva noutati poate sa ne spuna si noua multam frumos si drumuri line

Postat
  • Members

Un coleg din Iasi care merge joi spreTimisoara, poate plecam impreuna. Numarul meu este 0758360937.

Postat
  • Members

Si pe mine m-au sunat ieri cand nici nu ma mai asteptam si mi-au zis vineri sa fiu la Tm cu bagajul.

Postat
  • Members

Felicitari Catalin , sa ne mai tii la curent cu ce se mai intampla la Hartl dupa ce pleci !!!!

Postat
  • Members

Sper sa imi mearga net-ul cand sunt plecat si sa fiti siguri ca am sa va tin la curent, mai ales in pauzele de 45.Mult noroc va urez tuturor si sanatate!!!

Postat
  • Members

Ma rog poate saptamana viitoare ma cheama si pe mine,ca tocmai din noiembrie am trimis dosarul,

O intrebare:Voi ce ati fost chemati ati muncit si va-ti dat demisia acum,sau nu ati mai muncit deloc(altceva ca sofer)??

Ca eu inca muncesc si nu imi dau demisia pana cand nu ma suna,poate o fi si asta o problema de nu ma sunat pana acum...

Postat
  • Members

Eu nu am muncit niciodata si cand m-au sunat m-au intrebat daca sunt disponibil si le-a zis ca da oricand.asa ca bafta la toti si sa dea d-zeu sa ne vedem in Austria la garaj!!!

Postat
  • Members

Multa bafta CatalinGR ..Asteptam sa ne mai ti si pe noi la curent cu ce se intampla pe acolo !

Postat
  • Members

pai cu originalele dupa care le-am trimis lor copiile si cu bagaje genul, butelie de voiaj,laptop,haine,conserve,credit pe telefon...etc

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.