Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PUTEM FI PLATITI CORECT DACA CEREM TOTI LA FEL

Featured Replies

Postat
  • Members

scuzati ca intervin pe aici.cu ceva vreme in urma adika anul asta prin martie aprilie intr-o parcare inainte de toulon-fr,am fost vecin de parcare cu un lituanian de vreo 50 ani.eu ca un moldovean din romania cu inima mare il salut ,scot o bere pentru mine si una pentru el si il invit la un pahar de vorba.el prepara carnati prajiti.dar amintesc ca nu stiu nici rusa nici germana sau alte limbi nordice.eu sant cu aste ami latine.cum ne intelegem?pai desenind prelata,cu ceva engleza de la tv,el mai stia ceva cuvinte spaniole si chiar mai intelegea.ideea e ca in lituania cica ar fi criza de soferi si chiar polonezii merg acum spre lituania la lucru.interesant e forma de negociere si de plata.adika cu patronul au ajuns la urmatoarea concluzie:VREI SA MA PLATESTI LA KM MERGEM NUMAI PE AUTOPISTA pt ca e in joc timpul si banii soferului:VREI SA MERGEM PE NATIONALE SI MAI PUTIN AUTOPISTA MA PLATESTI LA DIETA cum se zice.si asa au batut palma pentru 55 euro pe zi la dieta.cam asa.mi pare ca galex din ro care lucra sau lucreza cu auttransa din algeciras spania platesc la fel.oarea nu ar fi o idee sa ne inspiram si noi de la altii care au reusit sa faca ceva in domeniul asta mai ales ca e ilegal platitul la km si o forma foarte usoara a firmelor de a spala bani si a fura din munca conducatorilor auto.

Dieta= Diurna pentru soferul lituanian,altfel cu termenul asta se face confuzie !

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.