Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

informatie

Featured Replies

Postat
  • Members

sal colegi

imi poate zice cineva exact ce imi trebuie la mine cand ma prezint sa fac fisa medicala(cfr) pentru angajare ?  merg marti sa o fac

va multumesc si drumuri bune sa aveti

Postat
  • Members

1.sa nu mananci ,ca-ti ia sange

2.C.I.(buletin)

3.pshio-valabil 3 ani

4.80 lei

5.la Arad(CFR)cere trimitere(solicitare)de la firma(specificat-angajare,periodic),,in alte orase nu trebuie spuni tu firma...,,

----maxim 1. AN valabile.

Postat
  • Members

cred ca iti trebuie pe langa ce a spus colegul si o adeverinta de la medicul de familie precum ca nu suferi de boli cronice sau cam asa ceva .

Postat
  • Autor
  • Members

ok multumesc colegi

dar daca nu am medic de familie ?

si cum a zis colegul mai sus psiho valabil 3 ani ? pai la ei fac si psiho

multam si drumuri bune

Postat
  • Members

mambojambisme asta e chin  , daca ai masina dai o fuga pana in timisoara poti sa manci cat vrei nu-ti ia nici un sange nu ai treaba cu medicu de familie si in 10 minute ai terminat tot , la clinica " X " ......colt cu Take Ionescu .

Postat
  • Autor
  • Members

sal

marius eu inteleg dar si daca am masina de la mine pana unde zici tu  sunt 250 km 500 dus intors plus costurile de EVALUARE plus papa ? eeeeeeeeeeeeeeeeee  cam mult

mersi mult de sfat

Postat
  • Members

ai dreptate eu citisem un post mai jos si scria ceva de Arad si n-am fost atent , credeam ca esti din Arad si na era o aruncatura , asta e bafta .

Postat
  • Autor
  • Members

ms pentru informatie dar ce sa fac nici macar nu stiu exact cat costa evaluarea asta ca nu este numai un CFR in tara asta .

drumuri line fara probleme

Postat
  • Members

Edy revin cu info:-la CFR pretul 80 lei (fara film la plamani )=valabil 1 an.

-pshio pret 70 lei (intern-extern)=valabil 3 ani.(era impus pretul de la Bucuresti la ori ce cabinet ,ori unde..)

-pshio pret 50 lei (intern )

Cel mai sigur suna la CIUC (firma)si intreaba ?Sigur vor analize de la CER ....stiu ei de ce..!!!!(sunt mai multe firme... care DOAR de la CFR vor)

Cum spunea si un coleg ai nevoie de Adeverinta -de la medicul de familie.

Postat
  • Autor
  • Members

jane mersi mult

de la ciuc mi-au zis ca la cfr sau ceva avizat de minister si sa fie siguranta circulatiei

• 3 months later...
Postat
  • Members

cat costa analizele pt fisa de siguranta rutiera si ce anume iti trebuie si cat dureaza pana le faci pe toate,si trebuie neaparat la cfr ?,,va multumesc

Postat
  • Members

pentru stelistu :

nu stiu in alte orase cum e dar in Timisoara la CFR stai de innebunesti sa faci fisa nimic nu s-a schimbat in  chestiile astea de stat . dar esti liber sa incerci si ca sa fii mai smecher ca ei intreaba-i , doamna cat dureaza sa fac fisa si daca-ti place raspunsu pe urma le platesti daca nu mergi la una privata .

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

salut,da-mi te rog un apel 0749247838 sa te sun ,mersi nico

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.