Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

o intrebare

Featured Replies

Postat
  • Members

sal colegi 

o intrebare am de adresat  :  in slovacia care este treaba de se lucreaza fara contract ?

cineva mi-a oferit n post de sofer la nu stiu ce firma dar asa numai ca gata ai mers la ei si incepi munca

eu de intermedieri dinastea nu am nevoie doar intreb asa este pe slovacia fara contract ?

salutare si drumuri bune sa aveti

Postat
  • Members

in opinia mea orice munca fara contract devine teapa la un moment dat,sper sa intre si un coleg care lucreaza pe acolo sa te lamureasca mai bine

Postat
  • Autor
  • Members

sal

multumesc cico ce sa zic asa gandesc si eu dar astept mai multe pareri

multam fain si numai bine sa fie

Postat
  • Members

categoric orice munca fara contract e ilegala , oriunde in lume ,nu numai acolo . In ultima vreme sunt firme care intra in indisponibilitate de plata , desi ambele parti sunt legate de un contract , d-apoi  sa vorbim de munca ..la negru ..¡

Postat
  • Members

cu placere edy,si pentru putin, pentru ca nu am lamurit aspectul,hahah.Divagind pot spune ca e posibil sa fie si o subsidiara a unei companii care lucreaza pe UE dar fara un contract e aiurea,si retine ,daca in cazul in care se incheie un contract e bine sa fie in ambele limbi,adica si in romana,altfel te trezesti ca cine stie ce ai semnat

Postat
  • Autor
  • Members

Salutare

Cico in privinta limbilor in care se semneaza contractul ai 1000% dreptate .  Eu de mic copil am fost invatat ca daca semnez ceva sa citesc inainte..............dar daca este in japoneza.......?????????? :( :( :( :(

Postat
  • Members
;D ;D ;D, Edy nu conteaza,poate sa fie si in japoneza,chineza sau eschimosa,deoarece cind pui tu semnatura actele sunt bilingve si sunt certificate de un notar,traducator.Daca cumva nu sunt  tu raspunzi doar pentru ce scrie in romina,adica pentri aia ai semnat contractul,nu stii ce scrie in cealalta parte  ;)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.