Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • 11 months later...
  • Members
Postat

La ce ar fi bun un sindicat cu 100 de membri?  Si ala inregistrat undeva.... la Bizighesti .   Pentru a avea un sindicat adevarat , ar trebui sa fim cel putin 3/4 din noi toti . Una e sa faci o actiune la nivel national si alta la nivel de garaj . Una e sa faci ,,balamuc" in toata comunitatea si alta doar la Pitulati. Una e sa fii in fata guvernului cu 15000 de baieti si alta cu 3 in fata patronului !  Un sindicat puternic , trebuie sa aiba filiale in toata tara , cu un mare numar de membri. Trebuie sa fie afiliat la alte sindicate din tara . Trebuie sa fie afiliat la sindicatele de afara si musai recunoscut. Numai atunci soferii vor fi ascultati si aparati .  Asta prezuma demnitate , curaj , loialtate etc. etc.  Bag mana in foc ca asa ceva nu se va intampla in urmatoarele cinci decenii !  De cand am deschis subiectul........am ajuns la concluzia ca fiecare are sindicatul lui ! Sa o lasam asa cum a cazut .  Pacatul mare consta in faptul ca sunt oarece colegi luptatori , insa cu doi ghiocei , patru lalele si trei toporasi , nu se va face nimic si nici primavara nu va veni curand.

PS .   Un sindicat are nevoi multe , cum ar fi : sedii , juristi , avocati , trezorieri, contabili , cenzori , purtator de cuvant, membri foarte multi si nu in ultimul plan .....bani! Atunci cand vor fi aceste lucruri ma voi inscrie si eu ca simplu membru.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • Members
Postat

Sunt curios dintre toți cei care au scris că sunt de acord și vor un sindicat al șoferilor au făcut o mică donație la acest site!!

poti afla folosind formula :  sin a   +  cos b  =  2  sin  a  +   b   .    cos  a  -  b     dar 

2                     2  

dar cred ca da cu virgula.

Pai in 3 ani ....se puteau face si doua partide ....ajungeam si la guvernare

• 4 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.