Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

are careva driverele de instalare la un gps mio c250 ? daca are sa mil dea si mie . eventual mai bagati si voi harti si drivere ca mai suntem si dastia care ramanem fara su vrem sa modificam hartile in special pentru camioane daca am putea sa le actoalizam mai bn

• Members
Postat

are careva driverele de instalare la un gps mio c250 ? daca are sa mil dea si mie . eventual mai bagati si voi harti si drivere ca mai suntem si dastia care ramanem fara su vrem sa modificam hartile in special pentru camioane daca am putea sa le actoalizam mai bn

Drivere de instalare???

Adica vrei sa instalezi sau nu prea te inteleg. Daca folosesti torrent, pot sa-ti dau link catre toate fisierele necesare instalarii programului.

• 11 months later...
  • 4 weeks later...
  • Members
Postat

Eu unul am pus card de 4gb e un go 520 fara probleme, din cate stiu pe unele modeluri nu merge foarte usor trebuie un program special, mai depinde si ce tip de card ai pus. Cele de la kingston ar trebui sa mearga.

• 3 weeks later...
Vizitator Anonymous
Postat

Stie cineva alt site care se ocupa cu gps-urile in afara de gpszone?

Vizitator Anonymous
Postat

mc guvis dar am o problema cand vrei sa ma inregistrez si scriu adresa de mail acolo spune : The email address you used is not accepted by this board. Please select a different email address.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Vizitator Anonymous
Postat

daca cineva ma poate ajuta cu niste harti pt camion la un gps go clever 5066fmbt

mersii anticipat

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.