Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MAN TGX 18.440 "the white bullet"

Featured Replies

• 1 month later...
Postat
  • Members

Gabi, esti omu meu!!! Ia zi-mi te rog la proiectoarele alea de pe margine, chiar se vede "fibra optica" luminata noaptea? Si eu am 2 de alea cu sticla incolora, urmeaza sa le pun pe Atego si mi-au zis aia de la magazin ca e "fibra optica" si se vede conturul roata noaptea. Le-am dat eu curent acasa ziua si nu s-a vazut decat becul de pozitie de jos. Ia "lumineaza-ma" si la pret si daca le-ati pus releu la fiecare sau nu...

Postat
  • Autor
  • Members

Pai asa ar trebui , sa se vada "angel-eyes"-urile  , dar sunt de o calitate prea  :-X ! Nu se vede decat pozitia in josul proiectorului , si daca e intuneric de tot , se vede un pic si in sus , poti vedea in pozele de mai sus , noaptea asa se vad ! Noi le-am modificat , si am pus pozitia in interior , ca la celelalte ! Pretul a fost de 120 ron la o firma din Turda ! Releu inca nu le-am pus , dar la pozitie nici nu trebuie , doar la faza lunga , care , la noi inca nu este legata  ;D !

Sper ca te-am "luminat"  ;D !

Postat
  • Members

Multam`fain domnu`! Mam gandit eu ca la banii astia e prea frumos ca sa fie adev... Eu am dat 95 roni pe unu. E cu capac de plastic, alea nichelate in spate erau 140. Poate alea......, sau nici ele. Oricum, asta e. De releu stiu ca numa la halogen pe faza trebe, da nam stiut la cate proiectoare ati pus unu. Pe fiecare, sau unu la doua proiectoare. Si eu merg la electrician sapt asta cu ele. Mersi inca odata. Sal

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Postat
  • Members

vad ca lucreaza in balastiera, la cit se pune pe ea cu viteza aia e KAMIKAZE. Fara suparare...

Postat
  • Autor
  • Members

Va rog sa nu vorbiti in nestire : masina nu lucreaza la bascula , decat descarca in diferite staii de betoane ! Nu se merge la suprasarcina ...

• 5 months later...
Postat
  • Autor
  • Members

Am muncit o zi intreaga pe ea , polishat rezervorul , jentile schimbate si polisate . Dar a meritat ! Multumesc .

• 4 months later...
Postat
  • Members

Superb acest TGX esti norocos ca lucreaza tatal tau pe asa frumusete de camion  :)

Postat
  • Members

nu-i chiar rupta din soare,ca doar nu e singura masina,sint altele mult mai bune,atata doar ca fiecare lucreaza cu ce are(sefu lui)

• 5 months later...
  • 6 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.