Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nea"ion in bucuresti!!!

Featured Replies

Postat
  • Members

da..........cam asa fac toti din afara bucurestiului............dar cu tiru??????/

Postat
  • Members

mai rau ca cascadorii rasului :D :D :D :D,bine ca nu erau intro tara straina  :D :D :D si cu un camion :D :D :D

Postat
  • Members

cam cum face nea Ion am facut si eu primele dati cand mam suit pe camion intro tara straina:)))) doar ca eu eram singur si nu avea cine ma filma

Postat
  • Members

bai nu e de ras ca daca te pierzi ai  pus-o,dar asta saracu mai rau a pus paie pe foc,ca s-a enervat prea tare,a juns un cioban in bucuresti,ce vreti altceva,daca era cu un tir ce credeti ca facea?eu zic ca il batea pe colegu lui de nervi.auzi ca nu putea sa intoarca si era cu o duba,sa fim seriosi,si eu am cautat de multe ori firme noi dar nu am facut asa urat,drumuri bune fara strigate.

Postat
  • Members

chiar nu inteleg ce ati vazut asa comic in filmuletu asta,omu era nervos si injura atata tot,eu nu am ras ca nu am avut de ce.

Postat
  • Members

chiar nu inteleg ce ati vazut asa comic in filmuletu asta,omu era nervos si injura atata tot,eu nu am ras ca nu am avut de ce.

ori  tu erai la volan clau ??  :D 
Postat
  • Members

bre nea Ioane... las-o bre la punctu mort :)))))).... al dracu Bucurestiul asta cate probleme da :))))

Postat
  • Members

asta e genul de om care e sofer de 50 de ani si nu a luat nici o amenda , care mergea odata pe an la Bucuresti si inainte sa plece nu mai bea cu o saptamana inainte nici un ggram de alcool , se culca la ora 8 seara tot cu o saptamana inainte pregatea masina de drum tot cu atata timp :)) cred ca avem fiecare destule exemple de genu asta pe la bloc , oameni care daca discuti cu ei le stiu pe toate dar nu zicca toata viata lui a facut 10.000km

Postat
  • Members

Super Tare nea IOn, saracu avea o problema cu '' unde intorc eu '' si '' gata, uite iar m'am blocat '':)))))))))

Postat

Nea Ioane ar trebui sa faci un curs pt conducerea prin centrul oraselor mari :D In tara ta si te stresezi asa dar ce Dzeu mai faci in afara si nici sa nu stii sa vorb?? ??? ???

Postat

nu pot vedea...dc oare?:(

• 5 weeks later...
Postat
  • Members

Acest videoclip a fost eliminat de utilizator......moderatori,administratorii...de ce?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.