Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nebuni si cai puteree!!!

Featured Replies

Postat
  • Members

mihai_sptrl,credema ca e cea mai tare postare,incredibil,mi-ar placea sa conduc si eu o bestie deasta,nu mai pot sa zic nimic,uitativa si voi si veti vedea,drumuri bune.

Postat
  • Autor
  • Members

e tare bestia...da nu cred ca poti zice ca o conduci....e incontolabila :) da vb ta...si eu m-as da o tura cu asa ceva

Postat
  • Members

pai iti dai seama ca nu poti merge la inceput cu ea asa cum mergea baiatu ala,asa mai incetut,ca e usoara si iti fuge de sub tine,dar are bare de protectie,totdeuna mi-au placut astfel de masini,dar asta e bestiala.nu ne permitem noi,drumuri bune.

Postat
  • Members

Nu cred ca as vrea sa conduc asa ceva ci as vrea sa ma conduca asa ceva si ma intreb cam cat pamant mananci ca sofer pe asa ceva?? :D :D :D

Postat
  • Members

da-l in colo de pamant,ca in goapa o sa ai destul,macar o data as pune mana pe bestia aia,auzi si tu 950hp,vai de capu meu,m-am mai uitat o data ca merita,cred ca e si 4x4 ca altfel nu escalada asa,super,drumuri bune,ocoliti padurile sa nu va intalniti cu bestia....

Postat
  • Autor
  • Members

este 4X4 si degeaba ocolesti tu padurea...de e la o margine de padure...iti sare in drum :)) e ca mingea...

drumuri bune si curate ;)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.