Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Softuri de navigatie pt Win CE

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous
Postat

Buna.

Ce soft de navigatie stiti  pentru aparate  cu OS de Win CE ( deblocate )sau cumparate fara soft de navigatie?

Ma refer pt camioane in special.

I Go ,Garmin si Mapfactor parca e pentru Win CE.Tom Tom foloseste o versiune de linux.

La instalare ce probleme sunt care merita mentionate?

• Members
Postat

pentru camion stiu sigur ca merg IGO Primo, Automapa

Softuri generale merg aproape toate : IGO 8.3.4, Mireo, Navigon, Garmin, Sygic, etc.

Conteaza si rezolutia ecranului: 240x320, 480x640,etc

• 1 month later...
  • Members
Postat

din toate softurile eu personal sint cel mai multumit de igo primo ,mai ales ca a aparut igo primo 2.0 lam instalat si il testez de o luna si merge perfect mai ales afara ,cu tot cu poi, camere si restricti de tonaj , nu ma bagat niciodata pe interzis . asa ca din partea mea nota 10

Vizitator Anonymous
Postat

exista igo si pentru laptop? pentru ca am auzit ca ar exista o antenuta care se pune in usb la laptop si folosesti programul gps pe laptop ca un gps normal numai ca vezi pe ecran mai mare.

• Members
Postat

exista igo si pentru laptop? pentru ca am auzit ca ar exista o antenuta care se pune in usb la laptop si folosesti programul gps pe laptop ca un gps normal numai ca vezi pe ecran mai mare.

Da exista IGO 8 pentru PC.
  • 5 months later...
  • Members
Postat

Colegii, stie cineva de unde pot downloada sau face rost de Map&Guide Professional 2011, l-am "googalit" de l-am zapacit in toate felurile si nu l-am gasit nicicum....nici pe filelist nu lam gasit....un pont mi-ar fi de mare ajutor....Drumuri line si platite!

• 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.