Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

intrebare pt incepatori si pentru avansatii

Featured Replies

Postat
  • Members

După trecerile la nivel cu calea ferată curentă, la o distanţă mai mică de 50 m de  acestea, sunt interzise oprirea (+ staţionarea), întoarcerea şi mersul înapoi (depăşirea este permisă !). acu' ,nu mai sunt eu incepator ,da' na!

Postat
  • Members

Dupa calea ferata, 50 metri, sunt interzise oprirea, stationarea, intoarcerea si mersul inapoi!

Depasirea este permisa!

Postat
  • Members

După trecerile la nivel cu calea ferată curentă, la o distanţă mai mică de 50 m de  acestea, sunt interzise oprirea (+ staţionarea), întoarcerea şi mersul înapoi (depăşirea este permisă !). acu' ,nu mai sunt eu incepator ,da' na!

asta este si parerea mea,drumuri bune

Postat
  • Members

Depăşirea este permisă doar dacă ai spaţiu suficient ca să nu treci peste linia continuă care se află la mai puţin de 50 de metri de trecerea la nivel.

Postat
  • Members

Abel,prietene,esti cam in ceata!Raspunsul corect l-a dat colegul Danky.

Postat
  • Members

Adică poţi depăşi cu trecerea peste linia continuă?

NU!!!

poti depasi doar daca este linie DISCONTINUA!!! si esti DUPA calea ferata, nu inainte cu 50 m!

Postat
  • Members

Sunt de acord cu asta. Dar ai văzut vreodată linie discontinuă la mai puţin de 50 de metri după calea ferată?

Postat
  • Members

Sunt de acord cu asta. Dar ai văzut vreodată linie discontinuă la mai puţin de 50 de metri după calea ferată?

nu numai ca am vazut unde este discontinua, ci am vazut si unde nu era linie deloc...

oricum nu prea imi vine sa fac depasiri in primii 50 m de dupa calea ferata, doar in cazul in care sunt carute sa biciclete, dar poate sa fie si dubla continua ca tot le depasesc [bineinteles daca sensul opus este liber si am vizibilitate].

• 4 months later...
Postat
  • Members

Dupa calea ferata, 50 metri, sunt interzise oprirea, stationarea, intoarcerea si mersul inapoi!

Depasirea este permisa!

Subscriu !!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.