Members clau46 Postat Februarie 3, 2012 Members Postat Februarie 3, 2012 sa fim seriosi,astia de la dumagas chiar trag pielea de pe oameni,cam mult cer,daca era o firma straina cu pretentii mai ziceam,dar dupa cum se aude este o firma romaneasca care are de castigat de pe urma incepatorilor,pacat ca ar trebui sa li se dea o sansa,pacat,eu cat de incepator as fi tot nu m-as duce la ei,dar ce sa faci toti trebuie sa inceapa undeva,sa aveti drumuri bune. Citează
Members Iuli Postat Februarie 3, 2012 Members Postat Februarie 3, 2012 Salutare colegi,sunt si eu incepator si de vreo luna de zile trimit cv-uri si-n stanga si-n dreapta dar primesc acelasi raspuns "NE PARE RAU NU ANGAJAM FARA EXPERIENTA" daca este cineva pe acest forum din botosani care ar avea buna ingaduinta sa ma ia cu el in cateva curse i-as fi profund recunoscator Citează
Members vass Postat Februarie 3, 2012 Members Postat Februarie 3, 2012 stai linistitit colegule ca nu te ajuta nimeni, poti sa ii dai si bani si tot nu te ia cn cu el in cursa si eu sunt ca tn , multi zic ca te ajuta si pe urma se da la fund, cel mai bn e sa mergi pe la firme care ia incepatori iti doresc bafta Citează
Members guvis Postat Februarie 4, 2012 Members Postat Februarie 4, 2012 Daca asa va redactati CV urile si scrisorile de intentie nu e de mirare ca nu va baga nimeni in seama. Scrieti mai prost decat un strain,e chiar asa grea limba romana? Citează
Members vass Postat Februarie 4, 2012 Members Postat Februarie 4, 2012 pe bune, mai bn nu te mai oboseai sa postezi msg asta, nu toti avem facultatii ca tn , in vb toti va da ti mari si tari asa ca scuteste ma cu lectii de lb romana scriu cum vreau eu ai vreo pb cu asta Citează
Members drag0nic18 Postat Februarie 7, 2012 Autor Members Postat Februarie 7, 2012 cine e din ploiesti angazeja la acar auto dar numai cine e din ploiesti Citează
Members leobango Postat Februarie 7, 2012 Members Postat Februarie 7, 2012 colegi care sunt incepatori si nu au mers cu camionul . imi amintesc ca si eu am fost ca voi si sa va spun ce am facut . am mers la transcar unde sa vorbit lafel de contract pe 3 ani si daca nu stai trebuiesc returnati 100de milioane si tot povesti dastea . AM FOST LA EI SI AM LUCRAT UN AN DE ZILE CHIAR DACA AM LUAT SI 600 si 400 si 700 de euro eram bucuros ca pot face eperienta . sincer nu ascultati pe nimeni faceti ce credeti ca estebine si mergeti unde vi se da o sansa ca pe forum nu vei gasi sansa de la nimeni . eu sunt dispus sa iau pe cineva cu mine DAR NU VA CONDUCE CAMIONUL DECAT IN CURTI LA INCARCARI SI DESCARCARI PE SOSEA SI DRUMURI NU POT FACE GESTU ASTA PENTRU CA NU POT OFERI NICI LOC DE MUNCA DAR POT OFERI SANSA SA VADA CE INSEAMNA MESERIA ASTA SI CUM SE PLATESC AUTOSTRAZILE AFARA SI CE MAI ESTE NEVOIE DE STIUT CAND AJUNGE LA UN INTERVIU . avantaj inveti trasee , parcare dat cu spate si te obisnuesti un pic cu timpi de condus . cei interesati dati un pm pe privat Pentru un pic de savoare voi improspata memoria titularului acestui post dar si ca un exemplu pentru altii caut pe cineva care vrea sa ma ia si pe mine cateva curse cu el sa prind si eu experienta detin permis b c si c+e atestat marfa si agabaritic inclusiv card tahografic . multumesc pentru ajutor . sau eventual careva care are un post de sofer 2 dau si eu cv nu moca m-am dus la curs la dumagaz si as avea nevoie de cateva sfaturi pt ca daca fac cursul la ei sunt nevoit sa semnez un contract pe 2 ani de zile(timp in care imi opresc 720 euro contravaloarea cursului).ei au camioane reno magnum si premium de 420 si 440 cai putere, si au zis ca ne dau un consum de 25 litri pe suta de km plus 0,4 l la tona de incarcatura.mie acest consum mi se pare cam mic si nu stiu daca o sa ma incadrez in el.diurna este de 1200 lei vechi pe km si daca faci peste 9000 iti da 2500 lei pe km iar pe extern 8 euro pe suta de km.voi cata motorina primiti la suta si cata diurna pe km? asta este tot ce am putut afla . asta pana voi ajunge si eu l;a examen sa va pot da mai multe informati despre aceste examene . si imi cer scuze daca am plictisit pe cineva cu toate astea , dar sincer mi se pare normal sa aflam si noi astia incepatori despre ce este vorba in legile astea Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.