Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Salut

Am vazut la unii dintre colegii mei mai in varsta ca atunci cand au vrut sa scoata tirul din zapada a ridicat puntea motrica din perne ,cica  ca sa preia mai mult din greutate.

Este corect?

• Members
Postat

Eu stiam ca trebuie sa ridici vagonul ca sa se lase pe motrica si sa lasi motrica jos ca sa preia greutatea,nu?

Cum este mai bine?

Rog si alti colegi sa isi exprime parerea.

Vizitator Anonymous
Postat

Eu cuplez al 2-lea diferential dar am 2 axe pe spate pe tractor!Chestia cu a 4 axa,liftata de care zicea Gongy ajuta si ea!Mai poti sa pui si traction-aid(scarite metalice)sub roti!Daca nimic nu ajuta n-ai de ales pui lanturile!

• 2 weeks later...
  • Members
Postat

Creat de: kenworth

« : Ianuarie 28, 2012, 17:27:37 »

Eu cuplez al 2-lea diferential dar am 2 axe pe spate pe tractor!Chestia cu a 4 axa,liftata de care zicea Gongy ajuta si ea!Mai poti sa pui si traction-aid(scarite metalice)sub roti!Daca nimic nu ajuta n-ai de ales pui lanturile!

....asta daca ai... daca nu...te rogi de cai de la dezapezire sa te traga... care in Bg costa undeva la 15 -20 euro/camion.

Drumuri bune si uscate la toti colegii !

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.