Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Credeti ca man este king of the road cu adevarat?Va rog sa argumentati 40 membri au votat

1. 1. Credeti ca man este king of the road cu adevarat?Va rog sa argumentati

• DA
      28
    • Nu
      12

Acest sondaj este închis pentru noi voturi

Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Featured Replies

Postat
  • Members

Fostul MAN dupa care imi pare atat de rau :( .Masini dupa care pana si la batranete o sa imi para rau.

manj.jpg

Mantj.jpg

Man483.jpg

Image000.jpg

Image015.jpg

Image073.jpg

IMG175.jpg

IMG179.jpg

Image069.jpg

• 6 months later...
Postat
  • Members

colegu frumos MAN u,ai avut ceva probleme cu el?sunt masini bune?

Postat
  • Autor
  • Members

Lucruri minore un injector,intercooler si inca cateva,consum scot cam 25 cu 0,5.In rampa nu are adversar in clasa de motorizare.

Postat
  • Members

Si eu lucrez pe un tga de 440 la care am o bena de cereale de 50 mc si nu m-a lasat la greu niciodata si va rog sa ma credeti ca l-am pus la grele incercari. De confortul din cabina nu mai vorbim. Ca intretinere este usor de facut. Cel putin eu unu  sunt super multumit de "Bubulina" mea

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Pe langa cabina foarte confortabila, MAN-ul mai are un mare avantaj: se incadreaza in norma de poluare EURO4 fara a fi dotat cu instalatia suplimentara de AdBlue, fapt ce implica o reducere drastica a costurilor de utilizare si intretinere ale vehiculului. Mai mult, reteaua de service are o acoperire foarte buna in Romania, iar calitatea serviciilor este din ce in ce mai buna, in conditiile unei politici active de promotii si discount-uri!

• 6 months later...
Postat
  • Members

Frumos MAN-ul.Am si eu acelasi model doar ca e rosu.Cabina e de neagalat.Din cate am inteles DAF XF 105 SSC are cabina mai mare!

Postat
  • Autor
  • Members

Poate e la fel maimare maimica,oricum in ambele ai spatiu,daca ar fii sa iau man 480cp ajung,acuma vreo luna eram prin Cehia si am stat cu un coleg de la Lagoudakis cu un Man Tgx de 540,superba masina,si interiorul dar si motorul.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Postat
  • Members

Salut, ma poate ajuta cineva cu un consum cat de cat real pentru un tga 18.480 model 2002-2004, care circula prin romania ? Daca se poate specificati va rog si ce tractati cu el, este foarte important.

Postat
  • Autor
  • Members

Pe RO,24 cu 0,4-0,5T,la 950.000km scoateam consuma asta,masina era din 2004,motorul umpic mai puternic,era de 510cp.Oricum,la panta trage,destul de fiabil,comfort ca intr-un S-klass.

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Am fost astazi sa vad un tga 18.410 din 2004, ca prima impresie pare o masina destul de corect ingrijita, nu avea erori prin bord, starea vizuala era neasteptat de buna pentru varsta si km( aprox 900.000), INSA, am aflat ca nu are intarder sau retarder, are doar frana aia pneumatica cu 3 trepte. Intrebarea mea e : cat de mult conteaza acest lucru la consumul general, ma intereseaza cine a mers mai mult pe o masina similara in tara.

In rest, atat cat ma pricep, adica putin, mi-a parut net superior daf-urilor vazute pana acum, cabina e foarte mare, bine dotata iar sasiul se prezenta foarte bine, fara rugina.

Astept pareri legate de lipsa intarderului din echipare, cat de mult conteaza acest lucru, etc.

Postat
  • Autor
  • Members

Motorul de 410 cp este fiabil,mai puturos dar merge.Nu stiu cat te ajuta la consuma retarder-ul/intarder-ul dar sigur e mai eficient nu esti toata ziua cu piciorul in frana,nu uzezi atat de tare placutele/tamburii.La MAN sub 1.000rpm se decupleaza,dar daca vrei,lucra si la 2.200rpm intarderul,6trepte in treapta 6 si cu 24-25t te opreste imediat.Succes la cumparare.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.