Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Urgent, apel umanitar! coleg inzapezit

Featured Replies

Postat
  • Members

Dupa cum spune si titlul,un coleg are nevoie de ajutorul nostru urgent.. a ramas inzapezit in slovacia locatia mai exacta intre Poprad si Presov este o localitate Levoca exact acolo se afla in apropiere unui Lidl. Ar avea nevoie de transport catre casa deoarece firma nu face nimic si el nu poate sa stea acolo in conditii mizere fara bani si caldura. Asa ca un coleg care ar putea sa-l recupereze ar fii perfect. Inainte de craciun am patit si eu acelasi lucru la aceeasi firma doar ca eram in germania.

Aici este numarul lui : 0720400651, Andrei

Postat
  • Members

pai sa iese la drumu european acolo este traseu practicat in general de cei cu 7,5 t,, dar este circulat si eu l-am folosit cand  faceam ,cz,sk,pl

Postat
  • Members

imi pare rau pt colegul andrei si sper sa fie recuperat cit mai repede......zi-ne te rog si noua cum se numeste firma sa nu o muscam si noi, ca probabil daca andrei pleaca de la ei o sa aiba nevoie de alt sofer....macar sa fim in garda...

multumesc ,drumuri bune

Postat
  • Autor
  • Members

galassini, treburile nu merg deloc bine..masini praf,bani deloc doar avansuri de cursa, daca ai vro problema stai pana te plictisesti....

Postat
  • Members

multumesc colegu ....macar sa fim in cunostinta de cauza daca ne bate gindul ;)

Postat
  • Members

Baieti uitativa pe forum putin si vedeti ce au scris baietii inainte despre aceasta firma Galassini.Imi pare rau de colegul nostru dar si eu am patit-o la ei acum un an si ceva cand au dat faliment pe Italia.Eu am avut noroc ca eram la ei in curte si nu am mai vrut sa plec dar un coleg atunci venise din Germania si il lasa_se acolo javra aia de Sorin si fara bani si motorina ajunsese sa fumeze chistocuri de pe jos iar dupa 2 saptamani la adus in italia la firma.Eu am lasat masina in Italia si am plecat cu un alt coleg care cunostea o contabila de acolo si a reusit ca sa ii puna ceva bani ca sa se intoarca venind amandoi acasa.Abia am reusit ca sa mai scot de la ei intr-un an de zile suma de 1200 de euro dar cu telefoane, injurii...

Postat
  • Autor
  • Members
;D ce sa zic,sincer la cam mancat in fund cunostea firma destul de bine..acum spera sa-l aduca cineva acasa.
Postat
  • Autor
  • Members

noutati ceva marius , cu ce il putem ajuta in continuare ???

Inca nu,tot acolo e...a zis ca a vb cu cineva sa il traga poate iese cu toate ca e cam greu...

Postat
  • Autor
  • Members

Topicul se poate inchide

Exemplarul esuat de care va vorbeam mai sus a fost recuperat!

Multumesc!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.