Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Răspunsuri 193
  • Citiri 65,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pai nu prea sunt probleme atata timp cat copii merg la gradinita in Bulgaria,vizita la medic cu familia o faci in Bulgaria ,rate la televizor faci tot la fratii nostri,si pensie vei lua de la sofia in

• Salutare! Colegii interesati de Bertschi: atentie mare ca imaginea frumoasa care va este prezentata la inceput, se transforma intr-o realitate dureroasa, ulterior! Am lucrat si eu la ei si va recomand

• Salut colegul BEBE, eu am fost la interviu si am intrebat aceste lucruri. daca esti pregatit si nu iti fac VAL NEGRU PE OCHI doar banii, ai timp sa intrebi si asa ceva. eu stiu de lipsa frigiderelor

Postat
  • Members

buna ziua . as dori si eu informatii despre aceasta firma, daca se mai fac angajari, si cum as putea lua legatura cu ei. multumesc anticipat.

Postat
  • Members

I'VE GOT THE JOB! :ymparty: Dar m-a lasat sa fierb putin, m-a sunat dupa 7 seara :D

Postat
  • Members

mersi colegu marse. vreau sa trimit si eu un e-mail da nu stiu cand vine nenorocitu de atestat adr. succes prin elvetia

Postat
  • Members

Multumesc de urare. Tu trimite CV, ca daca corespunzi, pleci la training. Si pana dai proba dureaza. Eu asa am facut. Acum astept nenorocitul de card, ca fara el nu incep nimic.

Postat
  • Members
Multumesc de urare. Tu trimite CV, ca daca corespunzi, pleci la training. Si pana dai proba dureaza. Eu asa am facut. Acum astept nenorocitul de card, ca fara el nu incep nimic.

te rog, imi poti spune daca C.V. ul trebuie trimis in limba engleza?! merci!

Postat
  • Members

Poti sa-l trimiti si-n romana, dar e in folosul tau daca-l trimiti in engleza. Bafta!

Postat
  • Members

din mesajul asta inteleg ca prima data pleci in training ?..si dupa aia proba,,?

scz,,dar asa ai scris !

Postat
  • Members

Da, cam asa se intelege, dar nu e asa. :)

Ma refeream la faptul ca poate sa trimita CV inainte sa-i vina cardul ADR pentru ca dureaza pana te suna, pana ajungi la interviu sa dai proba si sa nu-i fie frica ca nu-l urca nimeni in cabina daca ia interviul. Mai intai mergi la training 3 saptamani dupa care dai un examen la sfarsit si dupa aia pleci la drum. Partea buna e ca pe perioada training-ului esti platit la fel ca si cand conduci si tot ei platesc si hotelul. Tu te preocupi doar de mancare.

Postat
  • Members

da da..multam de raspuns,,cunosc sistemul,,am fost dat si eu proba la ei,( n,am corespuns profilului firmei) si am ex-coleg ce lucreaza acolo,,de aia m,am mirat ,ok,,numai bine si bafta,,

Postat
  • Members

Salutare....

Am trimis mail si Cv de 1saptamana si nici un semn de la domnul Thomas :(

Cei care ati fost sunati,la cat timp ati fost contactati???

Drumuri Bune!

Postat
  • Members

Depinde Mircea. Pe unii i-a sunat a doua zi, pe altii dupa 2 saptamani sau mai mult... Nu e o regula.

Postat
  • Members

Thomas e HR pt Europa de Est si Turcia. Bafta! \m/

P.S. Daca esti din Brasov, de ce nu ai ales Ploiesti? Sau nu ti-a dat de ales?

Postat
  • Members

Ma sunat apoi ma intrebat cand as putea sa vin la Timisoara...deci nu stiu,k doar a vazut in Cv k locuiesc in Bv...

Amu asta e.E bine si asa rau cum se spune..

Salutari!

Postat
  • Members

Au un birou la Allianso Terminal, in parcul industrial de la Crangul lui Bot. Masina pe care am dat eu testare avea numere de PH.

Postat
  • Members

am trimis si eu in urma cu 2 zile un c.v. in care am scris ca "am 39 de ani , exp.3 ani pe europa(40t.) , vb. italiana si engleza niv. mediu , am toate atestatele ..." . a doua zi primesc raspuns tot pe e-mail nu telefonic " nu corespundeti profilului firmei ". asta e . ce cauta ei nu stiu sa va spun. ramane sa cautam in alta parte.

Postat
  • Members

Salut colegii,

si eu am fost chemat la interviu la TIMISOARA. am depus CV in urma cu aproape 2 saptamani si astazi am fost sunat.

Am vorbit la telefon cu Thomas... numai in engleza vreo 10 minute, chestii din cv... si mai ales daca am sau nu ADR. apoi m-a intrebat daca sunt de acord sa vin la timisoara si ca ii pare rau ca la ploiesti nu se mai fac (inca) recrutari. Am acceptat. asa ca mai departe... scrie in stele. ne auzim dupa 19 iunie.

Pentru cei care au increderea un pic scazuta... nu va fie teama nu va mananca nimeni.. mai ales prin telefon. Omul vrea sa se lamureasca de faptul ca intelegeti ce va intreaba si sa raspundeti ceva. deci o engleza medie cred ca va poate califica pentru un test final. Succes si altora.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.