Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

scania longline.....tot respectul !!!

Featured Replies

Postat
  • EX Staff

no comment!!!...

..pt ca sint fan volvo  ;D ;D ;D ;D

Postat
  • Members

Ala nu ii Longline ii un R-Serie modificat.

Ce mai conteaza, arata bine si asta face totul  ;D ;D ;D.

Postat
  • Autor
  • EX Staff

Ala nu ii Longline ii un R-Serie modificat.

ce te face sa crezi ????

Postat
  • VIP

Daca te uiti atent la 0:12 sec.ai sa vezi ca ii modificat ,o sa caut o poza cu un longline si o sa iti arat diferentele.

Postat
  • Autor
  • EX Staff

Daca te uiti atent la 0:12 sec.ai sa vezi ca ii modificat ,o sa caut o poza cu un longline si o sa iti arat diferentele.

este modificat,ai dreptate dar pt a putea monta tevile verticale, avea nevoie de spatiu !!!

nu cauta poze ca am un sac  ;)

• 3 weeks later...
Postat
  • Members

Asta e o sufragerie pe roti, nu dormitor  ;D ;D ;D.imi place cum arata, marfa !!!

• 6 months later...
Postat

Deci m-a lasat fara cuvinte cat o costa oare?  :o

Postat
  • Members

Cu riscul de a-mi atrage niste injuraturi, totusi nu e cam inutil si ineficient spatiul ala asa mare care e folosit necorespunzator? Doar pt plasma si sist audio? Mie asa mi se pare! Din partea mea jos palaria la asa frumusete, iti ia ochii, dar totusi raman la ideea ca e prea mare......

Postat
  • Members

Aceste masini sunt facute special pentru expozitii, nicidecum pentru a muncii ! Din cate stiu Longline-ul original are in dotare si dus . Eu unu mi l-as fi configurat cu multe rafturi ,un pat mare si eventual un birou pentru lucru !

Postat
  • VIP

Asa e,e vorba de expoziti,nu de lucru,si eu sa am bani as face la fel,mi-as cumparata 10 20 de camioane doar pentru expoziti

Postat
  • Members

Camionul asta e perfect sa plimbi niste gagici in bikini ! ;D

E un fel de "limuzina" intre camioane ...ce imi doresc si eu unul ! ;D

Postat
  • Members

E frumos da sincer mai multe dezavantaze are pentru mine

Nu e facut de drumurile nuastre bara fata o faci praf iarna de (materialul antiderapant RO ) , toba o nenorocesti la gropi , raipile la fel . Plus de asta e mai lung si te cam chinui in parcarile RO

Interiorul cel mai avantajos mai ales cand ploua ca stai in masini si ai mai mult spatiu nu te mai simti asa de limitat .

Iar de pret un TGX 41.680 8x4/4 de gabarit era 240 mii euro plus 60 mii euro dotari interioare suplimtare la comanda , era vorba de o firma din Danmark . Acuma fi sigur ca si asta e facut de un sofer asa . Oare nu arata mai frumos daca scara de langa toba era mia bine daca nu era , numa ca pe urma trebuia sa ai mana mai lunga pentru contactol general . Gata nul ma critc ca am pun in cap fani Scania

Postat
  • Members

Expozitii, expozitii, da io cred ca totusi masina aia si lucreaza. Bineinteles ca nu prin gropi si prin zapada, da cred ca mananca multa autostrada

• 3 months later...
Postat
  • Members

cea portocalie a lui roland mananca autostrada grupa mare.lucreaza cu ea pe germania-olanda,am vazut-o la venlo de nenumarate ori,e superba,leduri fara numar si  un sunet grozav.

Postat
  • Autor
  • EX Staff

Toate sint superbe, dar interior ca " blue griffin " nu are nici una ,nici Roland,nici Galianni cu dus cu tot !!!

Postat
  • Members

portocaliul l-am vazut de vreo 2 ori prin franta via spania.si am mai vreo 2-3 besti d-astea pe traseul asta.

si io credeam inainte ca masinile astea sunt strict showtrucks,dar...

ccred ca m-as putea obisnui cu una d-asta avind in vedere ca a mea e modelul cu cabina mica :) (garsoniera cum ii spun io)

• 1 month later...
Postat
  • Members

fratilor acest camion este pt cei ce se insoara cu soferia sau celor ce imbina utilul cu placutul :P    dar totusi e un vis :)

• 9 months later...
Postat
  • Members

WOW ... CE FRUMUSETE  !!!  Scania Longline se face pe comanda ? sau exista ateliere unde poti modifica un Topline sau orice alta cabina de Scania ?

Sa ai un asemenea camion doar ptr o plasma si un sistem audio performant , clar ... nu prea ai ce face cu banii !

Dar , sa faci comunitate 11 luni din 12 , sa ai paturi confortabile , dus , cuptor cu microunde , TV , aragaz si in general cam de orice ai nevoie ptr un trai decent nu e rau ... din contra :)

Exista in Ro asemenea bijuterie ? Doar Scania ofera cabina la asemenea dimensiune ?  Volvo / Daf / Man / Iveco / Renault ?

Postat
  • Members

Superba, si totusi pacat ca varamane doar un vis pentru multi dintre noi :D

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.