Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BURCIU-TRANS RADAUTI

Featured Replies

Postat
  • Members

salutare tuturor,,,,,,,,,,,,,ceva informatii despre ei daka se poate...........drumuriline

• 4 weeks later...
Postat
  • Members

salut

tocmai am plecat de la aceasta firma din motive familiale,sunt destul de seriosi,masini bine intretinute,carduri de motorina si rovinieta,avans la plecarea in cursa 250 euro,te inteleg aproape in orice problema,nu te alearga sa scoata untul din tine,se merge la program!

Postat
  • Autor
  • Members

sall nicu...ami poti spune mai multe pleasse despre ei'eu sunt cam incepator...as avea vre-o sansa'se merge in echipaj sau singur'msmult de tot...

• 4 weeks later...
Postat
  • Members

Salutare sunt si eu interesat de aceasta firma va rog care poate da detalii sa posteze(si un nr de telefon bineinteles).Multumesc!

Postat
  • Autor
  • Members

ms mult fabius....tokmai le-am trimis un emaill.daka am ceva noutati postez......drumuri bune tuturor

• 1 month later...
Postat
  • Members

Sal colegii!! Am intrat in legatura cu acest asa zis patron!! Dupa 2 saptamani in care m-a amanat de la o zi la alta, luni am fost la Radauti [eu fiind de loc din Iasi],in urma unei discutii telefonice avute cu D-lui,saptamana trecuta  joi,iar cand am ajuns acolo nu a mai raspuns la telefon ??? Va las pe voi sa decideti cat este de serios!!!!!

• 8 months later...
Postat
  • Autor
  • Members

salutare tuturor'ceva noutati despre ei are vre-un coleg'ce masini au si se lucreaza in echipaj'drumuri line tuturor

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.