Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DIVERSE STIRI

Featured Replies

Postat
  • Members

Gata, imi cumpar un labrador  ;D, ca si asa imi placeau la nebunie, acum imi plac si mai mult ;).

Postat
  • Autor
  • Members

Nu ii Labrador ii Golden Retriever ,verisor cu Labrador,am eu un Labrador o catea :P .

Postat
  • Members

Nu ii Labrador ii Golden Retriever ,verisor cu Labrador,am eu un Labrador o catea :P .

si care esti diferenta intrece cei doi ???

Postat
  • Members

si care esti diferenta intrece cei doi ???

este diferenta mare inre cele 2 rase e ca si cum ai spune ca un chelio e la fel cu unu pletos :P

Postat
  • Members

Da, am vazut si eu niste poze  ;) , dar sunt totusi din aceasi familie....niste veri  ;D ;D ;D.

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

da sunt niste vri cu mult mai indepartati pentru ca difera de temperament de stil de viata si de toate astea . eu am avut un GOLDEN si lam dat dupa un an ca nu puteam sa il mai tin >:(: . mai ales ca am aflat ca dabea la 3 ani se potoleste cu joaca si il suportasem un an de distrugere a gradini cu flori a lu nevastamea ;D:D :D :D

Postat
  • Autor
  • Members

Pacat ca l-ai dat :( sunt caini foarte buni, de companie ,usor de dresat,in alte tari sunt folositi de catre oameni cu handicap.

Postat
  • Members

Da, sunt niste caini foarte loiali si destepti.Cred ca sunt cei mai potriviti pentru o familie.

Postat
  • Members

da suynt buni da sun foarte foarte nazdravani si trebuie sa ai foarte mult calm si rabdare cu ei , eu poate as fi avut da nevastamea si cu copii si cu cainele nu mai putea

• 1 month later...
Postat
  • Members

Wow ce m-au speriat astia de la NASA. Chiar incep sa am fiori cand ma gandesc ca sfarsitul o sa vina mai repede. Brrrrrrrr. Ma gandesc cate puteam face in perioada asta de timp. ;)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.