Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Postat
  • VIP

Incepand de azi 09 01 2010  RAZVAN(GRSu) si TAVY sunt cei doi moderatori ai forumului.Administratorii le ureaza ''SPOR LA LUCRU''  ;D

Postat
  • Members

Multumim frumos si sper sa reusim sa punem umarul serios la munca de pe acest forum si sa il facem sa prospere. :)

• 4 weeks later...
Postat
  • Members

Multumesc, l-am rugat pe Calin sa ma faca moderator ptr a corecta in limba romana ce scriu altii, in rest raman la fel, cu suruburile si piulitele mele.  :D

Postat
  • Members

multumesc, l-am rugat pe calin sa ma faca moderator ptr a corecta in limba romana ce scriu altii, in rest raman la fel, cu suruburile si piulitele mele  :D

Acuma sa nu incepi si tu sa faci ca mine la inceput si sa nu lasi nici o greseala in exprimare  ;D.Si sa nu schimbi semnele de punctuatie, doar cuvintele scrise gresit ;).

Postat

Domnule Leo,cuvantul de la inceputul orcarei propozitii se scrie cu majuscula iar numele propri la fel. ;D

Nu va suparati pentru corectarea facuta.

Postat
  • Members

Multumesc, l-am rugat pe Calin sa ma faca moderator ptr a corecta in limba romana ce scriu altii, in rest raman la fel, cu suruburile si piulitele mele.  :D

He he ,te-am prins cu un picior in groapa !!!  ;D

Postat
  • Members

yamur, trebuie sa-ti fac cinste cu un suc si o prajitura  ;D ;D ;D (yamur am scris cu litera mica deoarece asa este nick-ul  ;) )

Postat
  • Members

Si acum ce sa intelegem ca nu mai avem voie sa gresim cand scriem ???? Ni se mai face si foame  :D :D

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.