Members Alin T. Postat Aprilie 17, 2012 Members Postat Aprilie 17, 2012 Salutare tuturor. Nu e vorba chiar de scaune cu masaj integrat. Astazi mi'am luat un fel de husa de scaun cu masaj, si as vrea sa stiu parerea voastra despre acest ''gadget'' Respectiv daca ''dauneaza'' utilizarea in timpul mersului, daca da rezultate si ... alte detalii. Va multumesc. Citează
Members Mario Bandit Postat Aprilie 17, 2012 Members Postat Aprilie 17, 2012 foarte util , eu il recomand !! Citează
Members Alin T. Postat Aprilie 17, 2012 Autor Members Postat Aprilie 17, 2012 Multumesc mario. Eu astazi l'am luat si de maine incep sa'l folosesc, insa auzisem niste pareri, cum ca n'ar fi recomandat sa'l folosesti in timp ce conduci. De asta am cerut niste pareri de la voi Citează
Members Mario Bandit Postat Aprilie 17, 2012 Members Postat Aprilie 17, 2012 alin , eu il folosesc la camion , e cu bile giratorii care urca si coboara , si sezutul e cu vibratie ( 3 nivele ) il folosesc cate putin zilnic , la distributie se face multa miscare ;D Citează
Members Mercedes_freak Postat Aprilie 18, 2012 Members Postat Aprilie 18, 2012 Si eu am una de vreo 3 ani, mi-a trimiso socru din SP. Nu am folosit-o decat odata si m-a enervat... Daca o vrea cineva, discutam Citează
Vizitator Anonymous Postat Aprilie 18, 2012 Postat Aprilie 18, 2012 Am avut si eu una si nu o mai folosesc!Am vorbit cu cumnata-miu care este maso-terapeut la spital si mi-a spus ca nu este foarte indicat!De ce?Pentru ca aceasta pernuta cu bile nu poate sa maseze decat cateva dintre punctele sensibile care ar trebui masate!In plus,un masaj prea indelungat si facut doar in anumite puncte este contra-indicat!Acuma,asta nu inseamna ca o sa va faca neaparat rau,dar nici bine,este daca vreti ca o frectie la piciorul de lemn! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.